Samsung GALAXY S10. PROBLEMA care a PUS Internetul PE JAR

Samsung GALAXY S10. O problema care a pus intregul internet pe jar, pune telefoanele intr-o lumina foarte proasta dintr-o prostie facuta de catre Samsung.

Samsung GALAXY S10 internet

Samsung GALAXY S10. Desi noua serie de telefoane este una foarte interesanta, cu foarte multe functii noi, si merita banii pe care ii cere compania Samsung, exista totusi o problema care a pus internetul “pe jar”. Mai exact, de cel putin o zi vad pe foarte multe website-uri din strainatate discutii privind functia de recunoastere faciala din Samsung GALAXY S10, si cat de mare a fost greseala celor de la Samsung de a o implementa, pentru ca e inutila.

Samsung GALAXY S10. Realitatea este ca Samsung nu-si putea lansa telefonul fara o asemenea functie din moment ce iPhone are Face ID, iar Huawei MATE 20 Pro are o clona similara implementata. Da, in Samsung GALAXY S10 nu te poti folosi de recunoasterea faciala in acelasi mod, pentru ca poate fi pacalita de frati, necunoscuti, de poze cu tine, cu catelul, cu purcelul, e o gluma proasta, si o buna parte din ce e bun la telefoane, e acoperit de aceasta functie stupida.

Samsung GALAXY S10. PROBLEMA care a PUS Internetul PE JAR

Samsung GALAXY S10. Recunoasterea faciala nu a fost implementata de catre cei de la Samsung in Android, ci de catre Google, dar coreenii au gresit in Samsung GALAXY S10 Plus cu faptul ca au implementat doua camere frontale. Asta le da multora de inteles ca Samsung GALAXY S10 are in versiunea Plus si un sistem avansat de recunoastere faciala, cand in realitate nu are asa ceva, pentru ca a doua camera nu e folosita pentru ceea ce-si imagineaza oamenii, ci pentru selfie-uri.

Samsung GALAXY S10. Prostia celor de la Samsung s-a transformat acum intr-o mare dezbatere in care telefoanele sunt tarate putin prin noroi, desi ar fi trebuit sa fie laudate pentru ceea ce au bun. Cam asta e situatia nu doar la Samsung, ci si la alti producatori de telefoane Android, care implementeaza si lucruri stupide, de care lumea isi bate joc, asa cum face si cu recunoasterea faciala din Samsung GALAXY S10, de care isi bat joc pe buna dreptate.

Samsung GALAXY S10. Lasand la o parte recunoasterea faciala, telefoanele au un cititor de amprente foarte bun, este sub ecran, va ramane acolo pentru multi ani, si e o schimbare in bine.