Huawei P30 PRO. Prima UMILINTA fata de GALAXY S10, iPhone

Huawei P30 PRO. Prima umilinta fata de Samsung GALAXY S10 si iPhone XS ne arata o problema care a fost ignorata de catre toata lumea pana in prezent.

Huawei P30 PRO performante

Huawei P30 PRO. Dupa minciunile de ieri ale Huawei, iata ca astazi se adevereste ceea ce va spuneam inca de acum cateva saptamani bune, o prima umilinta fiind demonstrata fata de Samsung GALAXY S10, sau iPhone XS. Mai exact, un prim test de performante pentru Huawei P30 PRO a aparut pe internet pentru a confirma faptul ca acel chip Kirin 980 este intr-adevar cu mult inferior celui Qualcomm Snapdragon 855, sau a celui A12 al Apple.

Huawei P30 PRO. Desigur ca asta putea sa spuna oricine inca de acum cateva luni, pentru ca acest chip Kirin 980 este vechi de prin septembrie, si este deja folosit in seria Huawei Mate 20 de catre chinezi. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca scorurile obtinute in Geekbench de catre Huawei P30 PRO sunt cu peste 1500 de puncte mai mici decat cele inregistrate pentru telefoanele iPhone XS, dar si cu 1000 – 1500 de puncte mai mici decat cele ale Samsung GALAXY S10.

Huawei P30 PRO. Prima UMILINTA fata de GALAXY S10, iPhone

Huawei P30 PRO performante s10 iphone

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca Huawei nu pune prea mare accent pe performantele acestei serii de telefoane, era de asteptat sa nu existe o crestere pentru telefoane, dar asta nu-i va opri din a minti si a spune ca sunt cele mai performante, cum au mai facut. Huawei P30 PRO va avea totusi o camera extrem de buna, si va avea la fel de mult RAM precum Samsung GALAXY S10, insa performantele sale vor fi cu mult sub cele ale competitorilor sai.

Huawei P30 PRO. Fata de Xiaomi Mi 9, de exemplu, performantele vor fi la fel de slabe, iar asta ar putea afecta serios vanzarile din China, acolo unde acest model va avea un pret injumatatit in comparatie cu telefoanele celor de la Huawei. Diferenta in performante intre Huawei P30 PRO si restul telefoanelor se va vedea foarte clar in procesarea foto/video, rularea de jocuri, si in foarte multe alte cazuri, daca nu cumva va fi oferit acel “mod special de performante” promis de chinezi.

Huawei P30 PRO. Conferinta de lansare pentru noile telefoane va avea loc in data de 26 martie la Paris, iar atunci vom afla si restul noutatilor, plus preturile de vanzare in Europa.