Windows 10. Microsoft, Functie ULUITOARE pe PC si Telefoane

Windows 10. O noua functie uluitoare a fost lansata pentru PC-uri si telefoane, iata ce ofera compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga acum.

Windows 10 android

Windows 10. Microsoft a anuntat astazi lansarea unei functii uluitoare, care aduce pentru utilizatori posibilitatea de a rula pe calculatoare aplicatiile pe care le folosesc in telefoanele cu sistem de operare Android in fiecare zi. Vorbim despre o functie care a fost anuntata de ceva vreme de catre compania Microsoft, si care acum este oferita in versiune beta pentru toti cei care folosesc Windows 10 tot in versiune beta, ea functionand cu ajutorul aplicatiei Your Phone, disponibila inca de anul trecut.

Windows 10. Microsoft a demonstrat aceasta functionalitate in cadrul unei conferinte pe care a organizat-o in luna octombrie, si o lanseaza abia acum in versiune beta, asa ca va mai dura pana cand va fi oferita in omd public. Functia oferita prin intermediul Windows 10 se foloseste de aplicatia Your Phone pentru a face conexiunea cu telefonul, si a face o cpie in oglinda a ecranului acestuia, toate aplicatiile Android fiin listate acolo pentru a fi accesate si folosite de catre noi.

Windows 10. Microsoft, Functie ULUITOARE pe PC si Telefoane

Windows 10. Bluetooth LE este folosit de catre sistemul de operare pentru a rula aplicatiile Android din telefoane, iar asta va reduce intr-o buna masura numarul de calculatoare care vor putea folosi aceasta functionalitate. In momentul de fata doar telefoanele Samsung GALAXY S8, S8 Plus, S9, si S9 Plus pot folosi aceasta functie in Windows 10, urmand ca altele sa fie suportate in actualizari ulterioare ale sistemului de operare, dar inca nus e stie cam cand.

Windows 10. Pana acum am vazut diverse aplicatii terte care ofereau o functionalitate similara pentru utilizatori, insa abia acum vedem ceva nativ oferit chiar de catre Microsoft pentru sistemul sau de operare. Functia pe care Windows 10 o are testata urmeaza sa le completeze pe cele care permit folosirea smartphone-urilor ca si calculatoare prin intermediul unor monitoare, si va usura cu siguranta interactiunea cu anumite aplicatii, oferite exclusiv pentru telefoane.

Windows 10. Nu se stie deocamdata de cata testare va fi necesara inainte ca functia sa fie oferita in mod public pentru toata lumea, asa ca va trebui sa mai avem destul de multa rabdare pana cand se va intampla asta.