iPad 7 va avea un Ecran mai MARE Decat Credeam

iPad 7 ecran mare

iPad 7 este asteptata pentru lansare in cadrul conferintei Apple din data de 25 martie, iar pana acum au aparut diverse zvonuri privind schimbarile pe care urmeaza sa le aduca. Se pare ca iPad 7 va avea un ecran cu diagonala de 10.2 inch, mai mare decat cel de 9.7 al actualului model, insa si o alta versiune cu ecran de 10.5 inch va fi lansata, desi putin mai tarziu.

iPad 7 ar urma sa aiba dimensiuni putin mai mici decat actualul model, in ciuda ecranului de diagonala mai mare, iar asta pentru ca altfel ar fi avut ecranul de 10.5 inch al modelului separat. La un pret de doar 330 de dolari, fara TVA, iPad 7 cu ecran de 10.2 inch ar urma sa fie mai mult decat atractiva pentru clientii care sunt interesati de o tableta noua.

iPad 7 va avea un Ecran mai MARE Decat Credeam

iPad 7 va avea componente doar putin imbunatatite in comparatie cu modelul de anul trecut pentru a tine pretul de vanzare la un nivel cat mai redus, asa cum isi doreste Apple. Nu se stie deocamdata ce fel de procesor, sau camera, va include Apple, insa e de asteptat ca acestea sa fie cele din modele mai vechi ale telefoanelor iPhone.

iPad 7 va fi prezentata pe data de 25 martie de catre compania Apple, si este de asteptat ca vanzarile sa inceapa undeva in cursul lunii aprilie in lumea intreaga.