Huawei P30 PRO. Imaginile OFICIALE CONFIRMA ce iti DOREAI

Huawei P30 PRO. Imagini oficiale de presa confirma ceea ce fanii isi doreau de la noul model de smartphone, iata cum iti va indeplini compania Huawei asteptarile.

Huawei P30 PRO confirmare

Huawei P30 PRO. Una dintre cele mai asteptate schimbari pentru telefoanele celor de la Huawei este confirmata astazi de catre o serie noua de imagini de presa preluate chiar inainte de prezentarea oficiala. In Imaginea de mai jos puteti vedea versiunea Lite a seriei, cea care este cea mai ieftina si are cele mai putine functii, insa chiar si asa, va fi echipata cu o camera tripla, deci e foarte clar ca Huawei P30 PRO va avea o camera quad disponibila.

Huawei P30 PRO. Desi au fost multe indicii care sugerau faptul ca aceasta camera quad va fi integrata in telefon, inclusiv de la vicepresedintele companiei chinezesti, iata ca acum lucrurile devin cat se poate de oficiale. E imposibil ca Huawei P30 Lite sa aiba camera tripla, iar Huawei P30 PRO sa nu aiba camera quad, iar asta pentru ca de fiecare data telefoanele cele mai ieftine au avut un senzor de imagine in minus fata de telefoanele premium, cele mai scumpe.

Huawei P30 PRO. Imaginile OFICIALE CONFIRMA ce iti DOREAI

Huawei P30 PRO confirmare lite

Huawei P30 PRO. Specificatiile pentru noua camera quad n-au fost dezvaluite inca, insa stim sigur ca unul dintre cei patru senzori de imagine va oferi zoom optic de pana la 10X, o premiera pentru industria smartphone. Ceilalti senzori vor fi cel mai probabil putin mai buni decat ceea ce exista in actualele telefoane de top de la Huawei, iar asa Huawei P30 PRO ar trebui sa depaseasca versiunea P20 Pro lansata in primavara anului trecut de catre Huawei.

Huawei P30 PRO. Pe partea de specificatii, vorbim despre un ecran cu diagonala apropiata de 6.4/6.5 inch, rezolutie FHD+, un chip Kirin 980 cu 8 GB de memorie RAM, dar si 128 GB spatiu de stocare. Bateria ar urma sa fie de 4500 mAh, ea putand avea un sistem de incarcare rapida la 55W, plus un sistem de incarcare wireless de 20W, Huawei P30 PRO urmand a avea unele specificatii care le vor depasi pe cele ale Samsung GALAXY S10, altele urmand a fi inferioare.

Huawei P30 PRO. Prezentarea oficiala va fi pe 26 martie, lansarea in magazine undeva prin aprilie, dar deocamdata nu se stie ce preturi vor fi cerute pentru telefoane.

5 COMENTARII

  1. p30 va da jos s10 plus din top,va fi o distrugere pt esecul de s10 al samsung , cand p30 va fi lansat samsung va deveni istorie ( cu amprenta lor plina de erori,camerele praf si lagul ce il are )