Apple Pregateste Productia iPad 7 si a unor NOI AirPods

Apple iPad 7 AirPods

Apple le-a cerut partenerilor sai sa se pregateasca pentru a initia productia iPad 7, dar si a unei versiuni imbunatatite a castilor AirPods, totul inaintea conferintei din 25 martie. Patru dintre partenerii companiei Apple au confirmat ca li s-a cerut sa se pregateasca pentru a fabrica o parte dintre componentele care urmeaza sa fie folosite in aceste noi produse de catre americani.

Stim deja de cateva saptamani bune ca iPad 7 si o versiune imbunatatita a castilor AirPods urmeaza sa fie prezentate oficial in cadrul conferintei programata pentru 25 martie, iar aceste informatii confirma doar ce asteapta toata lumea. Pentru iPad 7 au fost dezvaluite noutatile pregatite de catre Apple, insa pentru castile AirPods deocamdata nu stim ce va fi oferit.

Apple Pregateste Productia iPad 7 si a unor NOI AirPods

Desi cei de la Apple se pregatesc sa anunte iPad 7 si noua versiune a AirPods in conferinta din 25 martie, lansarea efectiva nu va avea loc atunci, ci la o data ulterioara, in aprilie. Apple va anunta pe 25 martie cand anume vom putea cumpara noile produse, dar si eventualele preturi noi la care acestea vor fi disponibile pentru clientii care sunt interesati de ele.

Flexible PCB firms Flexium Interconnect and Zhen Ding Technology are gearing up for mass production for Apple’s next-generation iPad devices, while Compeq Manufacturing and Unitech PCB supply rigid-flex boards for the forthcoming AirPods, according to industry sources.

Conferinta Apple din 25 martie va fi transmisa in direct de catre compania americana, asa ca vom vedea live toate noutatile pregatite.