Facebook a avut MULTE de Pierdut in urma PROBLEMELOR de Ieri

Facebook a avut multe de pierdut in urma problemelor de disponibilitate din cursul zilei de ieri, iata cati utilizatori au parasit platforma companiei.

Facebook Telegram pierdit

Facebook, Instagram, si WhatsApp au fost nefunctionale pentru mai multe ore in cursul zilei de ieri, dar si pe parcursul noptii, iar problemele pe care le-au avut serverele platformeilor s-au transformat in pierderi destul de mari. Separat de banii pe care Facebook i-a pierdut pentru ca reclamele sale n-au rulat asa cum ar fi trebuit, si nu s-au cheltuit bani, se pare ca s-au pierdut si destul de multi utilizatori catre platforma Telegram.

Facebook ar fi pierdut nu mai putin de 3 milioane de utilizatori activi zilnic catre Telegram in orele in care serviciile sale n-au functionat, cu atat crescand numarul de utilizatori ai platformei concurente doar ieri. Informatia vine de la CEO-ul companiei care detine aplicatia Telegram, acesta confirmand ca Facebook i-a trimis un numar destul de mare de utilizatori in doar 24 de ore, iar exodul ar putea continua si astazi, sau chiar in cursul saptamanilor urmatoare.

Facebook a avut MULTE de Pierdut in urma PROBLEMELOR de Ieri

Facebook pierdut utilizatori Telegram

Facebook nu a oferit o explicatie clara si credibila cu privire la problemele pe care le-a avut in cursul zilei de ieri, si care au afectat inclusiv platforma WhatsApp, iar asta genereaza si mai multe intrebari cu privire la activitatea sa. Aceasta este cea mai mare perioada de indisponibilitate pentru serviciile Facebook, WhatsApp, si Instagram din ultimii ani, sau poate chiar din intreaga perioada de existenta a serviciilor detinute acum integrat de catre cei din Menlo park.

Avand in vedere ca Telegram are doar 200 de milioane de utilizatori activi lunar, o crestere cu 7% a numarului acestora in doar 24 de ore este ceva foarte important, si totul multumita companiei Facebook. Ar fi interesant de vazut daca exista cresteri importante in numarul de utilizatori noi si pentru alte servicii online multumita problemelor companiei Facebook, dar deocamdata totul este doar o nebuloasa, care nu va fi clarificata prea curand.