iOS 13. Apple A ANUNTAT CAND are loc PREZENTAREA

iOS 13 are confirmata oficial astazi de catre compania Apple data la care are loc prezentarea cu noutatile importante pentru iPhone, iPad, si iPod Touch.

ios 13 prezentare wwdc 2019

iOS 13 are anuntata astazi in mod oficial data la care va fi prezentat de catre compania Apple, americanii dezvaluind cand vor organiza WWDC 2019 anul acesta, si vor dezvalui noutatile sistemului de operare. iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6, tvOS 13 si posibile noi produse urmeaza sa fie dezvaluite de catre compania Apple in cadrul WWDC 2019, iar totul va avea loc in data de 3 iunie in San Francisco, asa cum au spus deja unele zvonuri anterioare.

iOS 13 va fi prezentat in mod oficial pe 3 iunie in San Francisco, insa WWDC 2019 va fi organizat intre 3 si 7 iunie de care compania Apple, mii de dezvoltatori urmand a participa la eveniment pentru a discuta noutatile pregatite. Apple va prezenta iOS 13 pe 3 iunie intr-o sala in care vor fi prezente minim 5000 de persoane, iar atunci vom vedea cele mai importante noutati pregatite pentru noi, separat de cele care vor fi incorporate special pentru iPhone 11.

iOS 13. Apple A ANUNTAT CAND are loc PREZENTAREA

Apple a ales anul acesta sa faca o invitatie destul de interesanta pentru a promova evenimentul, utilizand un cap de schelet pentru a prezenta tipul de conferinta pe care urmeaza sa o organizeze in San Francisco. Tot astazi cei de la Apple au deschis si loteria anuala pentru biletele care vor fi vandute pentru conferinta de prezentare a iOS 13, si a celorlalte sisteme de operare, astfel ca oricine e interesat poate sa se inscrie, si sa spere ca va castiga dreptul de a cumpara un bilet.

Apple today announced it will host its annual Worldwide Developers Conference in San Jose from June 3 through June 7 at the McEnery Convention Center. Now in its 30th year, Apple’s biggest event will bring together the world’s most innovative and creative developers. With more than 1.4 billion devices now running iOS, macOS, watchOS or tvOS, WWDC 2019 will give attendees insight into the future of these platforms and work alongside the Apple engineers behind the technologies and frameworks developers rely on.

iOS 13 este prezentat ca una dintre cele mai mari actualizari pentru sistemul de operare al companiei apple din ultimii ani, implementarea unui dark mode urmand a tine “cap de afis” pentru utilizatorii de iDevice-uri. Chiar daca iOS 13 va fi prezentat in mod oficial pe data de 3 iunie, lansarea ar urma sa aiba loc abia undeva pe la jumatatea lunii septembrie, asa ca mai avem de asteptat pana in momentul in care totul va deveni oficial.