Google Maps a LANSAT Functiile pe le DOREAI din Waze

Google Maps a lansat o serie de functii noi pe care doreai sa le ai disponibile din cadrul Waze, iata ce vei putea folosi in propriul telefon mobil de astazi.

Google Maps functii waze

Google Maps are lansate incepand de ieri o serie de functii pe care foarte multa lume dorea sa le aiba disponibile din Waze, iar cei de la Google au ascultat intr-un sfarsit si ni le ofera pentru folosire. V-am spus acum mai bine de o saptamana ca Google Maps a inceput sa testeze in mai multe tari functii din Waze care afiseaza limitele de viteza pentru anumite drumuri, dar si radarele fixe, ori mobile, accidentele fiind deja afisate in cadrul platformei de harti online.

Desi saptamana trecuta noile functii au inceput sa apara in doar anumite tari de pe glob, iata ca Google Maps are in mod oficial lansate aceste functii pentru toata lumea, astfel ca ne putem bucura de ele chiar in acest moment. Cand facem o noua ruta pe care sa o urmam cu ajutorul Google Maps, aplicatia va afisa in itinerariu atat accidentele, cat si radarele fixe si mobile care exista in drumul nostru, asa cum se intampla inclusiv in aplicatia Waze, atat de populara.

Google Maps a Lansat Functiile pe le DOREAI din Waze

google maps incidente waze 1

Google Maps. Aplicatia permite inclusiv raportarea de accidente, sau radare fixe si mobile, exact precum se intampla in cadrul Waze, astfel ca acum ambele aplicatii ar trebui sa ofere aceeasi functionalitate pentru utilizatori. Desigur ca Google Maps preia si din Waze informatii despre acceidente, sau radarele fixe si mobile, iar acum aplicatiile ar trebui sa aiba datele combinate pentru a oferi o experienta mai buna de utilizare indiferent care dintre ele este folosita.

Google Maps. Foarte multa lume a criticat platforma de harti online a celor de la Google din cauza faptului ca nu oferea aceste functii, dezi Waze a fost cumparata cu destul de multi ani in urma. Ei bine, iata ca acum toate aceste noutati sunt implementate in Google Maps pentru utilizatorii din intreaga lume, si se pare ca schimbarile sunt facute automat din serverele Google, dar nu strica sa aveti si cea mai recenta versiune a aplicatiei instalata in telefoanele voastre.

Google Maps. Daca inca nu va apar aceste functii noi in Romania, atunci ar fi bine sa mai aveti putina rabdare pana cand vor fi in mod oficial disponibile pentru noi.