iCloud are MARI PROBLEME de Functionare in Aceasta Seara

icloud nu merge probleme

iCloud are mari probleme de functionare in aceasta seara, la doar o zi dupa ce Facebook, Instagram, si WhatsApp au fost nefunctionale timp de mai multe ore. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, aproape toate serviciile iCloud ale companiei Apple nu pot fi folosite de catre clienti, fara ca vreo explicatie sa fie oferita.

de la efetuarea de backup-uri si pana la Mail Drop, sau suita iWork, utilizatorii nu pot folosi mai nimic in momentul de fata pe propriile produse de la Apple, iTunes in the Cloud parand sa fie singurul serviciu functional. Apple nu spune cati dintre clientii sai sunt afectati, asa ca nu stim sigur cat de grava e problema, dar daca nu puteti folosi anumite servicii, stiti ce se intampla.

icloud probleme

 

 

Articolul precedentiOS 13. Apple A ANUNTAT CAND are loc PREZENTAREA
Articolul următorSamsung Pregateste Telefonul pe care-l DOREAI cu ADEVARAT
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.