Noua Zeelanda. MASACRUL VIDEO Inca e pe Facebook si YouTube

Noua Zeelanda. Un atac armat a avut astazi oc in orasul Christchurch, si s-a soldat cu 49 de morti, inregistrarea video live fiind inca pe Facebook si YouTube.

Noua Zeelanda atac armat

Noua Zeelanda. Un atac armat in urma caruia au murit 49 de persoane a avut loc in tara, el fiind transmis live prin intermediul Facebook, care are o functie speciala pentru transmisiuni in direct, insa a ajuns si pe YouTube. La doar cateva zeci de minute dupa ce criminalul din Noua Zeelanda a finalizat masacrul de la Christchurch, inregistrari video ale acestuia au inceput sa fie incarcate si distribuite separat atat pe Facebook, cat si in cadrul YouTube de catre diverse persoane.

Noua Zeelanda. Aceasta este prima oara cand un atac armat atat de sangeros este transmis live de catre un atacator, iar asta i-a facut pe foarte multi sa urmareasca in direct pe Facebook tot ceea ce s-a intamplat in Christchurch. Cei care nu au avut “ocazia” de a vedea live criminele din orasul din Noua Zeelanda, au cautat inregistrarile pe Facebook si pe YouTube, ele fiind partajate de catre foarte multe persoane inainte ca politia sa le ceara sa nu mai faca asta.

Noua Zeelanda. MASACRUL VIDEO Inca e pe Facebook si YouTube

Noua Zeelanda. Atat Facebook, cat si cei de la YouTube lucreaza din greu in momentul de fata pentru a sterge toate copiile inregistrarii facute de catre atacatorul din Christchurch, dar misiunea lor nu este una usoara. Vorbim despre foarte multe persoane care au incarcat inregistrari in cadrul ambelor retele, unele din Noua Zeelanda, altele din diverse alte zone de pe glob, iar ele sunt partajate in numar destul de mare in momentul de fata, deci ajung la multe persoane.

Noua Zeelanda. Atacatorul a fost arestat de catre politie, deci nu s-a sinucis, asa cum s-a intamplat in cazul altor atacatori, si nici nu a fost ucis intr-un schimb de focuri cu politia, astfel ca va da si explicatii pentru tragedia la baza careia a stat. Intre timp, autoritatile din Noua Zeelanda le-au cerut celor de la Facebook si YouTube sa stearga orice fel de inregistrare video a evenimentului, insa asta va fi imposibil, avand in vedere ca internetul nu poate avea chiar totul sters.

Noua Zeelanda. Daca se intampla sa intalniti inregistrari ale tragediei din Christchurch pe Facebook, sau YouTube, va recomand sa le raportati pentru a fi sterse, pentru ca nu au ce cauta in aceste platforme.

1 COMENTARIU