Google Pregateste pentru LANSARE un NOU Produs UIMITOR

Google se pregateste sa lanseze un nou produs cu adevarat uimitor pentru clientii sai, iata ce planuri are compania americana pentru a ne da pe spate.

Google telefon pliabil

Google dezvolta in momentul de fata un nou produs extrem de interesant, pe care vrea sa il lanseze la un moment dat, si va concura serios cu unii dintre principalii sai parteneri pentru fabricarea de telefoane Android. Mai exact, cei de la Google dezvolta un telefon pliabil pentru lansare undeva in viitorul nu foarte indepartat, adica un concurent pentru Samsung GALAXY FOLD, sau Huawei MATE X, ceea ce poate ca n-ar trebui sa fie chiar atat de surprinzator acum.

Google are dezvaluite astazi cateva imagini dintr-un brevet de inventie care descrie acest telefon pliabil pe care americanii il pregatesc pentru lansare, el urmand a functiona destul de similar cu ceea ce ofera Samsung si Huawei in acest moment. Vorbim despre un telefon pliabil care ar urma sa aiba un ecran OLED, deci Google nu vrea sa foloseasca vreo tehnologie diferita fata de partenerii sai, primind de la Samsung chiar prototipuri pe care sa le testeze.

Google Pregateste pentru LANSARE un NOU Produs UIMITOR

Google telefon pliabil prototip

Google testeaza in momentul de fata unele prototipuri de telfeoane pliabile pe care ar putea sa le ofere pentru clientii din lumea intreaga, desigur ca sub brand-ul Pixel, care a devenit atat de cunoscut la nivel global. Spre deosebire de actualele telefoane pliabile, cei de la Google descriu posibilitatea ca telefonul lor pliabil sa se indoaie chiar in forma literei Z, iar asta presupune folosirea unui nou tip de ecran care in momentul de fata nu e pregatit pentru productie in masa.

Google telefon pliabil imagini

Google nu va lansa acest telefon pliabil inainte ca actualele modele de la Samsung si Huawei sa ajunga pe piata si sa aiba cel putin un an de zile pentru a se vedea cam cat de viabile ar fi ele pentru utilizare indelungata. Google a lucrat indeaproape cu partenerii sai pentru a pregati sistemul de operare Android pentru telefoanele pliabile, asa ca ar fi logic sa vedem un produs de acest gen inclusiv de la ea, doar ca va trebui sa mai avem rabdare pana cand se va intampla asta.

Google telefon pliabil brevet

Google incearca in momentul de fata sa creasca vanzarile smartphone-urilor pe care le are in oferta, asa ca un telefon pliabil ar fi de mare ajutor, dar nu va veni prea curand.