WhatsApp. URIASA Veste de care TREBUIE sa Stii!

WhatsApp. O veste uriasa de care trebuie sa stii a fost anuntata in aceasta seara pentru utilizatori, iata cat de importanta este noutatea pentru telefoane.

WhatsApp transfer

WhatsApp. Aplicatia celei mai mari platforme de mesagerie de pe planeta este in continua schimbare, iar asta ne aduce foarte multe noutati importante, asa ca astazi vorbim despre una care va fi disponibila foarte curand. Mai exact, probabil stiati deja ca WhatsApp are lansata in India o functie care permite trimiterea de bani catre prieteni prin intermediul sau, compania americana oferind-o acolo initial din cauza popularitatii acestui tip de sisteme in randul oamenilor.

WhatsApp. Acolo au fost facute si primele teste pentru sistem, iar asta pentru ca utilizatorii nu sunt la fel de important, si vocali, precum cei din Occident, deci orice fel de probleme au fost rapid trecute cu vederea. Avand in vedere ca totul s-a desfasurat foarte bine, WhatsApp vrea acum sa aduca sistemul de transferuri de bani inclusiv in alte tari importante de pe glob, iar mai jos aveti lista care a fost obtinuta de catre un cunoscut leaker de noutati pentru platforma.

WhatsApp. URIASA Veste de care TREBUIE sa Stii!

WhatsApp. Sistemul de transferuri de bani urmeaza sa fie lansat in Brazilia, Mexic, si Marea Britanie in cursul urmatoarelor luni, iar cea mai importanta tara din aceasta lista este, desigur, ultima. Chiar daca primele doua au populatie mai mare, si probabil un numar mai mare de utilizatori in cadrul WhatsApp, in Marea Britanie exista resurse financiare mult mai mari, si mai multi oameni dispusi sa-si trimita bani intre ei prin sisteme de acest gen.

WhatsApp. Functia pentru transferurile de bani ar urma sa fie similara cu cea existenta in India in momentul de fata, asa ca daca ati vazut-o folosita de catre cineva, atunci stiti si cum va fi oferita. Avand in vedere ca in Marea Britanie traiesc si foarte multi romani, imi imaginez ca vor exista destui care o vor testa, insa vor putea trimite bani doar catre alti utilizatori ai WhatsApp din Marea Britanie, care au si carduri bancare la bancile locale, nu si spre alte tari.

WhatsApp. Planurile companiei deocamdata n-au fost dezvaluite in mod oficial, insa cand totul va fi pregtit pentru a fi oferit, vor fi anuntate si toate detaliile.