WhatsApp. Update Nou lansat Noaptea Trecuta

WhatsApp Actualizata Noaptea Trecuta

WhatsApp este cea mai mare retea de mesagerie de pe planeta, iar noaptea trecuta o noua actualizare a fost lansata pentru aplicatia disponibila pentru utilizatorii iPhone. Versiunea noua a aplicatiei WhatsApp este acum disponibila in AppStore.

WhatsApp a lansat noaptea trecuta o noua functie pentru iPhone care permite verificarea in prealabil a numerelor pe care dorim sa le adaugam ca si contacte, astfel incat vom sti daca ele sunt inregistrare in retea, sau nu.

  • Adding contacts using WhatsApp is now easier. You can enter a phone number and check if it’s on WhatsApp before saving it. Tap „New Chat” > „New Contact” to get started.

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Articolul precedentSamsung Pregateste Telefonul pe care-l DOREAI cu ADEVARAT
Articolul următorHuawei P30 PRO. Explicatia Privind Pozele MINCINOASE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.