RCS & RDS. SURPRIZA de la DIGI ROMANIA pentru CLIENTI

RCS & RDS. O surpriza pentru clientii Digi Romania aduce un beneficiu extrem de important de care oricine poate profita chiar in acest moment in tara.

RCS & RDS extensie chrome digi online

RCS & RDS. Unul dintre cele mai mari grupuri telecom din Romania ofera o gama variata de servicii in momentul de fata pentru clienti, iar o surpriza exista de la Digi Romania pentru cei care nu stiu chiar de ce beneficiaza. Mai exact, pentru Digi Online, cei de la RCS & RDS au disponibila o extensie speciala pentru Google Chrome care permite vizualizarea mult mai rapida a oricarui tip de continut care este disponibil in cadrul platformei de video la cerere.

RCS & RDS. Extensia pentru Google Chrome nu este noua, cei de la Digi lansand-o pentru Digi Online cu mult timp in urma, insa nu chiar atat de multi dintre clienti stiu despre existenta ei in momentul de fata. Foarte multi dintre cei care au instalat aceasta extensie o considera foarte utila, RCS & RDS facilitand accesul mult mai usor la continutul din platforma Digi Online, astfel ca mai multa lume poate vedea mult mai usor tot ceea ce este disponibil acolo.

RCS & RDS. SURPRIZA de la Digi Romania pentru Clienti

RCS & RDS digi online extensie chrome

RCS & RDS. Dupa cum prea bine stiti, acum cateva luni pentru platforma Digi Online a fost schimbata interfata, si se pare ca aceasta extensie are unele mici probleme de functionare din cauza faptului ca transmite continutul in format WebGL. Ei bine pentru ca lucrurile sa revina la normal, este necesara reactivarea suportului pentru WebGL in cadrul Google Chrome, cei de la RCS & RDS evitand sa specifice asta in descrierea extensiei, dar daca nu functioneaza, veti fi obligati sa faceti asta.

RCS & RDS. Pentr a reactiva WebGL este necesar sa accesati “chrome://flags” prin bara de adresa, sa daucati functia WebGL, si sa o activati, dupa care sa reporniti browserul pentru ca ea sa devina activa. Separat de asta va trebui sa activati si functia “Use hardware acceleration when available” din meniul de setari pentru Google Chrome, si sa reporniti browserul, iar mai apoi veti avea posibilitatea de a folosi extensia lansata de catre RCS & RDS.

RCS & RDS. Puteti descarca extensia pentru Google Chrome din aceasta pagina in momentul de fata, si o puteti folosi pentru Digi Online fara probleme incepand de astazi.