Android 9. ATENTIE! TEPELE din Google Play Store

Android 9. Utilizatorii care folosesc Google Play Store pentru a instala aplicatii au parte de o serie de tepe care arata ce pericole se ascund in magazin.

Android 9 update aplicatii

Android 9. Sistemul de operare al companiei Google este impresionant din foarte multe puncte de vedere, iar astazi vorbim despre Google Play Store, si aplicatiile care pot fi descarcate de acolo. Mai exact, se pare ca in Google Play Store exista aplicatii care le promit utilizatorilor ca le pot actualiza telefoanele la Android 9 prin simpla instalarea a lor, ceea ce desigur ca este nimic mai mult decat o foarte mare teapa, nu ceva real, dar nu toata lumea stie asta.

Android 9. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, exista aplicatii dedicate nu doar pentru sistemul de operare, ci si pentru diversi producatori de telefoane mobile, pentru ca tepele sa fie cat mai credibile. Mai mult decat atat, aplicatiile au uneori in denumire inclusiv diverse nume de telefoane pe care poate fi instalat Android 9, inclusiv temele speciale care pot fi aplicate peste interfetele smartphone-urilor pe care le folosesc oamenii.

Android 9. ATENTIE! TEPELE din Google Play Store

Android 9 update aplicatii google play store teapa

Android 9. Dezvoltatorii se folosesc si de functiile Google Play Store pentru a pacali mai usor utilizatorii, unele dintre aplicatii fiind marcate ca oferind “acces in premiera” la posibilitatea de update, inainte de a fi lansate in mod public. Totul face parte din tactica dezvoltatorilor de a ii pacali pe oamenii care cred ca aplicatiile acestea le pot aduce Android 9 in telefoane, insa care in realitate sunt tepe care exista doar pe platforma celor de la Google.

Android 9. Actualizarea sistemelor de operare, fie ca e vorba despre cele cu iOS, sau Android, se face doar folosind aplicatia nativa de setari a sistemului de operare, nu vreo aplicatie terta din App Store, sau Google Play. Foarte multa lume nu stie asta, iar asa se lasa pacaliti foarte multi oameni din cauza dezvoltatorilor care profita de dorinta oamenilor de a instala Android 9, si le ofera aplicatii care nu au aceasta functionalitate, dar afiseaza reclame, si multe altele.

Android 9. Toata aceasta problema exista din cauza producatorilor de telefoane care nu-si actualizeaza la timp produsele, si ii lasa pe clienti fara noutatile pe care si le doresc.