Android 9, PROBLEME MARI pe GALAXY S8, GALAXY S9

Android 9 a fost lansat pe Samsung GALAXY S8, si Samsung GALAXY S9, dar vine cu probleme foarte mari pentru utilizatori, iata ce au raportat acestia dupa instalare.

Android 9, PROBLEME MARI pe GALAXY S8, GALAXY S9

Android 9 a fost lansat in 2018, si la inceputul acestui an pentru unele modele de telefoane mobile ale companiei Samsung, inclusiv Samsung GALAXY S8, sau Samsung GALAXY S9, insa din pacate vine si cu o serie de probleme foarte mari pentru utilizatori. Chiar in ziua de Craciun a fost lansat Android 9 pentru telefoanele Samsung GALAXY S9, in timp ce in februarie a fost lansata actualizarea si pentru Samsung GALAXY S8, dar asta nu inseamna ca toata lumea are o experienta buna.

Android 9 are raportate de catre utilizatori o serie de probleme foarte serioase, care in anumite situatii impiedica inclusiv folosirea normala a telefoanelor de catre oameni, ceea ce nu ar trebui sa se intample. In primul rand incepem cu problemele cu autonomia bateriei care au aparut dupa instalarea Android 9 pe unele terminale Samsung GALAXY S8, sau Samsung GALAXY S9, utilizatorii raportand ca telefoanele se inchid mult mai repede decat in mod normal.

Android 9 are probleme mari cu autonomia bateriei pe GALAXY S8, GALAXY S9

Android 9 nu a fost lansat decat dupa o testare indelungata facuta de catre compania Samsung, insa in cazul anumitor persoane, autonomia a scazut si cu pana la 50% pentru utilizarea cu ecranul pornit, ceea ce e o problema uriasa. Desigur ca Samsung inca nu a recunoscut ca Android 9 are o problema de acest gen pe telefoanele oamenilor, insa daca suficient de multi utilizatori ai Samsung GALAXY S8, si Samsung GALAXY S9 se plang, atunci problemele vor fi investigate mai riguros.

A number of Galaxy S8 and S9 users are complaining that the battery life of their devices have gone down drastically after the Android Pie update. For some, screen time has gone down by almost 50%. They have taken to Samsung Members to spit out their frustration.

Android 9 ar putea avea unele probleme cu autonomia bateriei rezolvate printr-o resetare la setarile de fabrica, insa aceasta nu este totdeauna solutia, asa cum unele persoane au aflat deja. Probleme cu bateria apar in general pentru Android, sau chiar iOS, insa in cazul Android 9 si a acestor modele de telefoane, vorbim despre o problema mult prea mare pentru a fi ignorata, iar asta pentru ca o injumatatire a autonomiei de utilizare este ceva foarte serios.

Android 9 poate fi instalat chiar in acest moment de catre cei care au Samsung GALAXY S8, si Samsung GALAXY S9, insa daca nu a ti facut-o, aveti foarte mare grija, pentru ca s-ar putea sa pierdeti ceva din autonomie.