Huawei P30 PRO. NOI IMAGINI de Presa cu Noile Modele

Huawei P30 PRO. Noi imagini de presa cu noile modele ne arata design-ul final al telefoanelor pregatite pentru lansare in viitorul foarte apropiat.

Huawei P30 PRO imagini presa modele

Huawei P30 PRO. Noi imagini de presa cu telefonul premium din serie, dar si cu P30, au aparut astazi pe internet pentru a ne confirma ceea ce o gama foarte variata de zvonuri ne-au dezvaluit pana in prezent. Dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, Huawei P30 PRO are intr-adevar o camera quad integrata de catre cei de la Huawei, in timp ce Huawei P30 vine doar cu o camera tripla, dar care probabil va putea face poze si clipuri video destul de bune.

Huawei P30 PRO. Configuratia camerei este diferita pentru cele doua modele de telefoane, si asta e perfect normal din moment ce vorbim despre camere diferite, dar mai exista si o alta diferenta interesanta. Mai exact, Huawei P30 PRO pare sa fie mai ingust decat Huawei P30, iar aceasta probabil din cauza ecranelor de diagonala diferita, primul avand unul de 6.47 inch, in timp ce al doilea va avea unul de 6.1 inch, diferenta parand mica, dar va conta pentru multi utilizatori.

Huawei P30 PRO. NOI IMAGINI de Presa cu Noile Modele

Huawei P30 PRO imagini presa model

Huawei P30 PRO. Aceste imagini de presa vin direct de la parteneri ai companiei Huawei, si vor fi folosite pentru a promova noile modele de smartphone-uri dupa ce vor fi prezentate in mod oficial. Stim deja care sunt noutatile cele mai interesante pentru camera din Huawei P30 PRO, mai exact senzorul telephoto fiind “vedeta” aici, deoarece va aduce zoom optic de pana la 7.8X, si prin software poate ajunge pana la 10X, o premiera pentru industria smartphone-urilor.

Huawei P30 PRO imagini presa p30

Huawei P30 PRO. Separat de asta, este vizibil faptul ca telefonul mai mare are ecran curbat spre marginile sale, in timp ce ecranul versiunii P30 are un ecran plat, dar si margini mult mai groase. Aceste doua ecrane ar urma sa fie fabricate de catre cei de la BOE pentru Huawei P30 PRO si versiunea P30, insa aparent si de catre compania Samsung, o premiera pentru chinezii care s-au cam ferit de coreeni pana in prezent.

Huawei P30 PRO. V-am spus-o de atatea ori, si repet acum, conferinta pentru lansarea noilor modele de telefoane este programata pentru a avea loc in data de 26 martie.