Huawei P30 PRO. VESTE SOC, la care NIMENI NU se Astepta

Huawei P30 PRO. O veste soc la care absolut nimeni nu se astepta a fost facuta astazi, iata ce decizie complet neprevazuta a fost luata de catre chinezii de la Huawei.

Huawei P30 PRO samsung ecran

Huawei P30 PRO. Noua serie de telefoane va aduce foarte multe surprize pentru clientii din lumea intreaga, insa la o asemenea veste nu se astepta chiar nimeni in momentul de fata, desi cam trebuia sa se intample la un moment dat. Mai exact, conform presei din China, pentru Huawei P30 PRO compania Huawei intentioneaza sa cumpere ecrane AMOLED de la cei de la Samsung, ceva ce pana in prezent nu s-a intamplat, din varii motive, dar nevoia schimba lucrurile.

Huawei P30 PRO. Se specula pana acum ca BOE urma sa furnizeze ecranele AMOLED care vor ajunge in telefoanele chinezilor, insa iata ca realitatea va fi una complet diferite, iar acestea vor veni direct de la Samsung. Desigur ca nu in totalitate, deoarece BOE si Samsung vor imparti comenzile de ecrane AMOLED pentru telefoanele Huawei P30 PRO, asa ca fie care dintre cele doua companii va benficia de pe urma nevoilor celor de la Huawei.

Huawei P30 PRO. VESTE SOC, la care NIMENI NU se Astepta

Huawei P30 PRO. Aceasta serie de telefoane reprezinta doar inceputul colaborarii dintre Huawei si Samsung pentru ecrane, iar asta deoarece inclusiv pentru viitoarea serie Mate urmeaza sa aiba loc exact acelasi lucru. Pentru MATE 20 Pro s-au cumparat ecrane de la LG si BOE, insa pentru Huawei P30 PRO cei de la LG vor fi inlocuiti cu Samsung, iar asta pentru ca si in Huawei P30 urmeaza sa fie folosit un ecran cu aceeasi tehnologie, deci e nevoie de capacitate de productie mai mare.

Huawei P30 series mobile phones will be the first large-scale adoption of Samsung AMOLED display . In addition, according to Huawei’s plan, it is highly probable that P and Mate will adopt AMOLED in the whole line in the future. This change is a bit strange, because the main screen suppliers of Huawei Mate 20 Pro are BOE and LG.

Huawei P30 PRO. Nu se stie deocamdata cate ecrane intentioneaza sa cumpere chinezii de la Huawei pentru noile lor modele de telefoane de la Samsung si BOE, insa este de asteptat sa fie vorba despre cantitati destul de mici. Interesant este ca in timp ce Huawei cauta sa cumpere ecrane AMOLED de la Samsung pentru Huawei P30 PRO, Apple vrea sa colaboreze cu BOE pentru a isi reduce dependenta de compania coreeana cu iPhone 11, si alte modele de telfeoane.

Huawei P30 PRO. Conferinta pentru lansarea viitoarelor telefoane este programata sa aiba loc in data de 26 martie, adica peste doar o saptamana, si se anunta noutati foarte interesante.