WhatsApp. CEREREA Creatorului Aplicatiei Pentru UTILIZATORI

WhatsApp. Unul dintre creatorii aplicatiei a facut o cerere extrem de importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce si-ar dori sa vada.

WhatsApp cerere brian acton

WhatsApp. Aplicatia de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi in lumea intreaga are si o cerere pentru cei care o folosesc in viata de zi cu zi pentru a comunica cu persoanele dragi, si nu numai. Platforma WhatsApp a fost cumparata de catre Facebook cu destui ani in urma, iar intre timp ambii co-fondatori ai ei au plecat din cadrul Facebook in urma divergentelor pe care le-au avut cu Mark Zuckerberg, cel care le-a devenit sef.

WhatsApp. Ambii au spus la plecare ca Facebook vrea sa distruga platforma de mesagerie, insa ambii au cerut deasemenea ca oamenii sa renunte la reteaua de socializare pentru a avea o viata mai buna. Acum Brian Acton, unul dintre cei doi co-fondatori ai aplicatiei WhatsApp, a vorbit in fata studentilor universitatii Stanford in cadrul unui eveniment organizat acolo, si le-a cerut acestora sa stearga aplciatia Facebook din propriile telefoane mobile.

WhatsApp. CEREREA Creatorului Aplicatiei Pentru UTILIZATORI

WhatsApp. Desi a fost facut miliardar de catre Facebook, Acton sustine ca strategia de business a companiei americane este gresita, ea gandindu-se mai mult la bani, decat la ceea ce le ofera oamenilor. Acton spune ca modelul de afacere al WhatsApp era sa ofere un serviciu care costa 1 dolar anual, iar acum ar fi facut peste 1.5 miliarde de dolari in incasari, insa Facebook si Google vor mult mai mult decat atat, iar el crede ca asta este complet gresit.

WhatsApp’s business model was: We’ll give you service for a year for a dollar. It was not extraordinarily money-making, and if you have a billion users … you’re going to have $1 billion in revenue per year. That’s not what Google and Facebook want. They want multibillions of dollars.

WhatsApp. Afisarea de reclame in cadrul aplicatiei de mesagerie este o colosala problema, conform co-fondatorului platformei, iar acesta este motivul pentru care a parasi Facebook, lipsa de securitate a mesajelor fiind o alta motivatie serioasa. WhatsApp s-a transformat in ceea ce Acton nu a vrut, iar acum le cere oamenilor sa stearga aplicatie Facebook din telefoane pentru a le arata celor din Menlo Park ca trebuie sa isi regandeasca serios strategia pentru viitor.

WhatsApp. In ciuda faptului ca Facebook a avut un an foarte problematic, aplicatia de mesagerie a crescut in mod constant, fiind foarte aproape sa o ajunga in numarul de utilizatori activi lunar.