Samsung GALAXY S10. SECRETUL care a UIMIT TOTI Fanii

Samsung GALAXY S10. Fanii din intreaga lume au fost uimiti de un secret al telefonului care dezvaluie o schimbare uriasa facuta de catre compania Samsung.

Samsung GALAXY S10 ceramica sticla

Samsung GALAXY S10. Mai mult ca sigur stiti deja ca noile modele de telefoane sunt foarte popular ein lumea intreaga, si au generat vanzari substantiale, insa exista si cateva secrete care despre care nu toata lumea stie. Astazi vorbim despre unul dintre secretele seriei Samsung GALAXY S10 despre care orice fan ar trebui sa stie, si care pe unii poate ca ii va convinge sa cumpere altceva decat planuiau pana in momentul de fata, ceea ce nu e ceva chiar atat de rau.

Samsung GALAXY S10. Mai exact, telefoanele din serie sunt vandute in versiuni diferite, unele care au carcasa din sticla, si unele care au carcasa premium, din ceramica, iar un nou test ne arata care merita banii intr-adevar. Doar versiunea Plus a seriei Samsung GALAXY S10 poate fi cumparata in versiune cu carcasa din ceramica, si doar modelele cu 512 GB si 1 TB spatiu de stocare sunt vandute cu acest material, ele costand minim 1250 de euro in magazine.

Samsung GALAXY S10. SECRETUL care a UIMIT TOTI Fanii

Samsung GALAXY S10. In clipul video de mai sus aveti un test de rezistenta facut pentru versiunea care are carcasa din ceramica, sau carcasa din sticla, iar rezultatul este unul destul de surprinzator. Desi ceramica n-ar trebui sa reziste atat de bine la impact, fiind foarte rezistenta la zgarieturi, in realitate se pare ca e chiar mai buna in aceste situatii decat sticla folosita pentru a proteja carcasa telefoanelor Samsung GALAXY S10 in caz de impact.

Samsung GALAXY S10. Ceramica de pe carcasa rezista extrem de bine inclusiv in momentul in care telefonul este scapat de la 3 metri inaltime, ceea ce nu s-a intamplat cu sticla de pe modelul concurent. Ca sa fiu complet sincer, ceramica se dovedeste a avea o rezistenta mult mai buna decat sticla in mod surprinzator, pentru ca multi jurnalisti spuneau exact contrariul, insa iata ca pe Samsung GALAXY S10 se dovedeste complet altceva.

Samsung GALAXY S10. Da, telefoanele cu carcasa din ceramica sunt mai scumpe, insa iata de ce merita intr-o buna masura banii platiti pe ele.