iMac 2019 a fost LANSAT de Apple, Iata NOUTATILE

iMac 2019 a fost lansat astazi de catre compania Apple cu o serie foarte interesanta de noutati pentru clienti, iata ce componente noi ofera acum.

iMac 2019

iMac 2019 a fost lansat la doar o zi distanta de lansarea iPad Mini 5 si ipad Air 2019, compania Apple pastrand traditia de a actualiza produsele sale in luna martie inaintea unei conferinte. Vorbim despre un update pentru seria iMac care are la baza doar imbunatatiri ale componentelor interne si nimic mai mult pe partea de design, din pacate.

iMac 2019 vine, in primul rand, cu noi procesoare Intel de a 9-a generatie, versiuni cu pana la 8 nuclee putand fi alese de catre clientii celor de la Apple incepand de astazi. Separat de asta, compania Apple a implementat in iMac 2019 inclusiv placi video Radeon Pro Vega, astfel ca inclusiv cei care fac procesare video vor avea posibilitatea de a se folosi de ele.

iMac 2019 vine cu noi procesoare Intel si placi Video Radeon Pro Vega

iMac 2019 21.5 inch poate fi cumparat cu procesoare Intel Core i7 de generatia a 8-a care au 6 nuclee si ating viteze de pana la 3.2 GHz, cu Turbo Boost de pana la 4.6 GHz. Se pare ca pentru iMac 2019 27 inch pot fi alese inclusiv procesoare Intel de generatia a 9-a care au 8 nuclee frecvente de pana la 3.6 GHz, cu Turbo Boost de pana la 5GHz.

Customers are going to love the huge boost in iMac performance. With up to 8-core processors and powerful Vega graphics, the iMac lineup is stronger than ever. With its stunning Retina display, amazing design, twice the performance, and macOS Mojave that our customers love, iMac is by far the best desktop in the world.

iMac 2019 cu ecran de 21.5 inch poate oferi un spor de performante de pana la 60% pentru utilizatori, in timp ce modelul de 27 inch ofera performante de pana la 2.4 ori mai mari. In ceea ce priveste placile video Radeon Pro Vega, acestea pot fi cumparate atat pentru modelele cu ecran de 21.5 inch, cat si pentru cele cu ecran de 27 inch, oferind un spor de performante de pana la 80%.

iMac Pro are deasemenea parte de noutati oferite de catre compania Apple, iar asta le aduce clientilor posibilitatea de a instala la achizitie 256 GB RAM si o placa video Radeon Pro Vega 64X.