iPod Touch 2019. LANSARE IMINENTA pentru Fanii Apple

iPod Touch 2019 lansare apple

iPod Touch 2019 este urmatorul produs important pe care compania Apple vrea sa il lanseze pentru clientii din lumea intreaga, sau cel putin asta aflam astazi. Cea de-a saptea generatie a iPod Touch este in proces de dezvoltare de ceva vreme, iar inca de acum cateva saptamani a fost anuntata punerea sa in vanzare, doar ca nimeni nu stia foarte clar cam cand.

Ei bine, iata ca acum aflam ceva mai interesant, mai exact ca iPod Touch 2019 va fi lansat in cursul zilei de maine, la doar o zi dupa iMac 2019, si la doua zile dupa iPad Mini 5 si iPad Air 2019. Apple a lansat deja trei produse noi in luna martie, iar iPod Touch 2019 ar urma sa fie al patrulea, menirea lui fiind de a mai creste vanzarile de terminale mobile, in scadere din cauza preturilor mari ale iPhone.

iPod Touch 2019 urmeaza sa fie lansat maine de catre Apple

iOS 12.2 a confirmat faptul ca iPod Touch 2019 este pregatit pentru lansare de catre compania Apple, iar acum nu prea mai exista dubii in legatura cu ceea ce urmeaza sa ne fie oferit. Actualul model al iPod Touch pe care compania Apple il vinde a fost lansat in iulie 2015, si inca mai are un ecran cu diagonala de 4 inch, deci ar trebui sa vorbim despre un updat major pregatit.

Nu se stie foarte clar ce ar trebui sa ofere iPod Touch 2019, insa se speculeaza ca ar fi vorba despre un nou procesor, mai mult RAM, mai mult spatiu de stocare, si o camera mai buna. Ecranul ar putea creste deasemenea la 4.7 inch, iar iPod Touch 2019 ar putea fi un iPhone 8 fara conectivitate GSM, dar si mult mai ieftin, insa ramane de vazut ce va aparea maine.