Prima Pagina iOS 12 iOS 12 – Decizie RADICALA Luata de Apple Noaptea Trecuta

iOS 12 – Decizie RADICALA Luata de Apple Noaptea Trecuta

7

iOS 12 instalare iphone apple

iOS 12 a luat noaptea trecuta o decizie radicala cu privire la iPhone, iPad, si iPod Touch, insa nu putem spune ca a fost vorba despre una complet neasteptata, pentru ca e vorba despre un trend pentru companie. Mai exact, noaptea trecuta compania Apple a luat decizia de a bloca semnarea instalarii iOS 12.1.3 in iPhone, iPad, si iPod Touch-uri, la nivel global.

iOS 12.1.4 a fost lansat luna trecuta de catre cei de la Apple, iar decizia de astazi vine cam la perioada de timp obisnuita in urma careia americanii blocheaza instalarile. Apple a lansat iOS 12.1.4 pentru a rezolva o problema critica a FaceTime pe iPhone, iPad, si iPod Touch, iar acum obliga toti utilizatorii sa o instaleze in terminale, pentru a fi in siguranta.

iOS 12 – Decizie RADICALA Luata de Apple Noaptea Trecuta

iOS 12.1.4 este disponibil de aproape o luna de zile pentru toti cei interesati sa profite de aceasta versiune a sistemului de operare, astfel ca unii se asteptau la aceasta decizie. Avand in vedere schimbarea facuta de catre cei de la Apple, daca inca mai aveati o versiune mai veche a iOS 12 in iDevice-urile voastre, acum va trebui sa faceti update doar la cea mai noua.

Blocarea instalarii iOS 12.1.3 este, pentru Apple, si o pregatire pentru a lansa iOS 12.2, versiunea pe care compania americana o testeaza inca de acum cateva saptamani bune cu utilizatorii. Nu se stie deocamdata cand va fi lansata versiunea iOS 12.2 pentru toata lumea, insa e clar ca Apple incepe sa grabeasca procesul de dezvoltare al actualizarii sale.

Articolul anteriorTUTORIAL: Instaleaza iOS 12.2 public beta 6 pe iPhone si iPad
Urmatorul articoleMAG. Samsung GALAXY S8, REDUCERE de 1700 LEI ACUM!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.