iOS 12 – Decizie RADICALA Luata de Apple Noaptea Trecuta

iOS 12 instalare iphone apple

iOS 12 a luat noaptea trecuta o decizie radicala cu privire la iPhone, iPad, si iPod Touch, insa nu putem spune ca a fost vorba despre una complet neasteptata, pentru ca e vorba despre un trend pentru companie. Mai exact, noaptea trecuta compania Apple a luat decizia de a bloca semnarea instalarii iOS 12.1.3 in iPhone, iPad, si iPod Touch-uri, la nivel global.

iOS 12.1.4 a fost lansat luna trecuta de catre cei de la Apple, iar decizia de astazi vine cam la perioada de timp obisnuita in urma careia americanii blocheaza instalarile. Apple a lansat iOS 12.1.4 pentru a rezolva o problema critica a FaceTime pe iPhone, iPad, si iPod Touch, iar acum obliga toti utilizatorii sa o instaleze in terminale, pentru a fi in siguranta.

iOS 12 – Decizie RADICALA Luata de Apple Noaptea Trecuta

iOS 12.1.4 este disponibil de aproape o luna de zile pentru toti cei interesati sa profite de aceasta versiune a sistemului de operare, astfel ca unii se asteptau la aceasta decizie. Avand in vedere schimbarea facuta de catre cei de la Apple, daca inca mai aveati o versiune mai veche a iOS 12 in iDevice-urile voastre, acum va trebui sa faceti update doar la cea mai noua.

Blocarea instalarii iOS 12.1.3 este, pentru Apple, si o pregatire pentru a lansa iOS 12.2, versiunea pe care compania americana o testeaza inca de acum cateva saptamani bune cu utilizatorii. Nu se stie deocamdata cand va fi lansata versiunea iOS 12.2 pentru toata lumea, insa e clar ca Apple incepe sa grabeasca procesul de dezvoltare al actualizarii sale.