Apple a LANSAT NOI Casti AirPods cu Incarcare Wireless

airpods incarcare wireless

Dupa luni si luni de zvonuri, iata ca astazi compania Apple a lansat o noua pereche de casti AirPods care vin cu incarcare wireless. Vorbim despre o noua versiune a AirPods care are un chip H1, posibilitatea de a activa Siri cu o comanda vocala, dar care au deasemenea si autonomie mai buna, plus un Bluetooth mai rapid.

Noile AirPods sunt vandute de catre compania Apple la preturi care variaza intre 160 de dolari si 200 de dolari, versiunea care are carcasa cu incarcare wireless fiind mai scumpa. Foarte multa lume a cerut implementarea de incarcare wireless pentru AirPods, cei de la Apple au ascultat doleantele, dar cer si mai multi bani pentru acest privilegiu.

AirPods au incarcare wireless, dar sunt mai scumpe

airpods 2019 incarcare wireless

Noul chip H1 creste autonomia bateriei pentru vorbit la telefon cu pana la 50%, si face mai rapida trecerea de la un iDevice la altul, cu de pana la 2 ori. Carcasa noua poate fi incarcata wireless printr-un port Lightning, sau folosit cam orice alt pad wireless comptibil Qi, un LED pentru incarcare fiind deasemenea vizibil pentru a sti cand au suficienta energie.

Apple vinde separat noua carcasa pentru AirPods la pretul de 80 de dolari, deci daca nu vreti sa schimbati actualele casti, puteti cumpara doar carcasa, si ati scapat de o cheltuiala. Cresterea pretului pentru noua pereche de AirPods este o miscare foarte interesanta facuta de catre Apple, insa avand in vedere popularitatea lor, lumea tot le va cumpara.

35 COMENTARII

  1. Cred că sunt versiunea 1.5, iar versiunea 2.0 se lansează la sfârşitul anului. Oricum sunt geniale. Prefer oricând acest design în loc să-mi pun un gândac în urechi…?

  2. Aha dar măcar Buds stau în urechie şi nu sunt incomode . Să nu mai zic de sunet . Mai lăsați periuțele alea de dinţi de la Apple .

  3. depinde de urechea fiecaruia:)) eu unu nu am probleme cu airpods,stau fixe atata timp cat le ti, daca alergi sau mergi rapid poate cad , dar in conditii normale nu cad deloc ,,,,,

  4. in fine, fiecare cu ce doreste, ai android iei buds sau ceva pentru android, airpods merg pe android dar nu va aparea casuta cu bateria etc….

  5. airpods 2 cu caseta cu incarcare lightning sau airpods 2 cu caseta cu incarcare wireless+ lightning sau doar caseta cu incarcare wireless in caz ca deja ai airpods 1

  6. Copy / paste după un retardat. ?

    Dacă voi aşa faceți, nu înseamnă că toată lumea face la fel. Cum nu ai Note 9 habar n-ai că .gif-urile sunt făcute în Live Message. ??

    Aşa mult înseamnă 700€ pentru tine?!

  7. Copy / paste după un retardat. ?

    Dacă voi aşa faceți, nu înseamnă că toată lumea face la fel. Cum nu ai Note 9 habar n-ai că .gif-urile sunt făcute în Live Message. ??

    Aşa mult înseamnă 700€ pentru tine?!

  8. Astea nu s periute de dinti sunt rezerve pt periutele de dinti electrice. Nici macar o culoare nu au mai putut sa adauge. Durerea asta a lor in pola le va aduce falimentul. Nimeni nu o sa dea 200$ pt airpods 1 a doua oara. Fail din start. Pt cine nu intelege pot sa le desenez.

  9. airpods 2 cu caseta cu incarcare lightning sau airpods 2 cu caseta cu incarcare wireless+ lightning sau doar caseta cu incarcare wireless in caz ca deja ai airpods 1

  10. + nu se stie cat de rezistente sunt, vers anterioara iconx am citit pe forumuri ca dupa cateva luni la anumite pers.le-a murit una din casti….

  11. nu stiu ce zici aici, folosesc airpods des si nu cad niciodata, urechile sunt problema ???? …. pune-ti buds in urechi,zice lumea ca ai aparat de auz=)) hahahaha ????????

  12. Aha deci nu-i devină produsul . Sunt eu prea defect pt ele . Da bravo mă!
    Cu Airpods zice lumea că port periuțe de dinţi în urechi
    . Şi de ce căstile Buds vin cu adaptoare calumea pt fiecare tip de urechie? De proaste ce sunt nu?

  13. la buds ideea este ca stau direct in ureche si te izolezi…airpods nici nu le simti…uiti dupa 5 min ca le ai, sunt foarte comode

  14. Nu știu de ce faci aceasta afirmație când tu compari airpods doar cu gândaci de la samsung. Dacă vb despre sunet (in final eu pentru sunet cumpăr casti) airpods nu excelează, sunt ok dar exista casti wireless mult mai bune.

  15. Eu am doua perechi titele , cum sa nu cada , mergi la sala si transpira sa vezi cum iti cad la greu din urechi , mergi in parc si alearga cu gluga de la hanorac peste cap sa vezi daca le mai gasesti , nu mai vorbesc ca iti este imposibil sa alergi in sezonul rece cu fes pe cap si AirPods in urechi .
    Hai sa nu slavim atat de mult ca nu sunt concepute chiar atat de bine , sunt plusuri si munusuri , bune si rele ,, eu le-am acceptat pentru ca cele cu fir sunt si mai greu de tinut in urechi iar sunetul e mai placut la AirPods si au putin mai mult bass .

  16. Apple !! Daca tot le-ai scos cu incarcare wireless copiaza fata si tu ,, reverse wireless charging , sa fie treaba buna , scapam si noi de bagat firul in fundul casetei .