Prima Pagina Google Chrome Google Chrome. ATENTIE, PROBLEMA CRITICA, ce sa FACI ACUM

Google Chrome. ATENTIE, PROBLEMA CRITICA, ce sa FACI ACUM

Google Chrome. ATENTIE foarte mare la o problema critica de care esti afectat chiar acum, iata ce trebuie sa faci pentru a te proteja imediat de existenta sa.

0

Google Chrome problema

Google Chrome. Cel mai mare browser pentru navigare pe internet are raportata astazi o problema foarte grava de care trebuie sa stii chiar acum, dar care te obliga sa si actionezi foarte rapid dupa ce afli de existenta sa. Mai exact, o companie specializata in securitate informatica, numita Positive Technologies a dezvaluit ca in cadrul Google Chrome a fost descoperita o problema critica de securitate, ea fiind dezvaluita in decembrie, si aparent rezolvata in ianuarie de Google, dar nu pentru toata lumea.

Google Chrome. Problema critica afecteaza sistemul WebView implementat in sistemul de operare al celor de la Google, acesta permitand accesarea de pagini de internet in interiorul aplicatiilor disponibile pentru telefoane. Problema exista inca din versiunea 4.4 a Android, deci cel putin cateva sute de milioane de telefoane sunt afectate, daca nu chiar si peste 1 miliard, iar asta pentru ca doar cele mai recente patch-uri de securitate, si versiuni Google Chrome o au rezolvata, restul oamenilor ramanand expusi.

Google Chrome. ATENTIE, PROBLEMA CRITICA, ce sa FACI ACUM

Google Chrome. Hackerii pot exploata aceasta vulnerabilitate critica printr-un link care ii directioneaza pe oameni catre o aplicatie malitioasa, aceasta accesand un fisier care le ofera hackerilor acces la driverele unor componente ale telefoanelor. Prin intermediul lor, hackerii pot intercepta datele transmise de catre utilizatori prin Google Chrome, sau aplicatiile Android cu WebView, mai exact, istoricul de navigare prin WebView-uri, date de logare in diverse website-uri, plus alte tipuri de date confidentiale ale oamenilor.

After an update containing a malicious payload, such applications could read information from WebView. This enables access to browser history, authentication tokens commonly used for login in mobile apps, and other important data.

Google Chrome. Toti cei care ruleaza Android 7, sau o versiune mai noua, trebuie sa faca imediat update pentru browserul companiei Google, in timp ce utilizatorii de versiuni mai vechi trebuie sa astepte actualizari de la producatorul telefonului. Problema care afecteaza Google Chrome, si intreaga platforma Chromium, este extrem de periculoasa si exploatata pe internet de catre hackeri fara ca oamenii sa stie, asa ca trebuie sa fiti extrem de atenti ce accesati.

Google Chrome. Avand in vedere ca nu exista siguranta decat cu cele mai recente patch-uri pentru Android, sau aplicatia de navigare pe internet, este imperios necesar sa faceti instalarile chiar in acest moment.

Articolul anterioreMAG. Telefoane IEFTINE Samsung cu REDUCERI de 2000 LEI
Urmatorul articolGorgeous Games – Jocurile pentru iPhone cu Grafica Excelenta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.