Google Chrome. Functia pe care o ASTEPTAI pe Telefoane

Google Chrome. O noua functie foarte importanta pe care o asteptam de foarte multa vreme pe telefoane a fost intr-un final implementata de catre Google.

Google Chrome

Google Chrome. Dupa foarte mult timp in care am asteptat implementarea unei functii foarte dorite pentru telefoane, ei bine iata ca ea este intr-un final oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga de catre compania Google. Mai exact, Google Chrome a implementat in versiunea publica a aplicatiei pentru Android o functie care permite transferarea de link-uri dintr-un dispozitiv in altul pentru a continua navigarea pe internet fara a fi nevoiti sa le transferam in vreun alt mod.

Google Chrome. Functia implementata de catre compania Google pentru browserul sau se numeste “Send to My Devices”, ea permitand transferarea de tab-uri intre terminale mobile, sau chiar calculatoare, printr-o simpla apasare de buton, fara prea mult efort. Aceasta optiune apare in momentul in care deschidem optiunile pentru controlarea unui anumit tab din aplicatia Google Chrome pentru Android, iar sincronizarea se face cu oricare dintre dispozitivele interconectate cu al nostru.

Google Chrome. Functia pe care o ASTEPTAI pe Telefoane

Google Chrome. Functia implementata de catre cei de la Google este disponibila pentru a trimite tab-urile din telefoanele Android catre aproape oricare alt sistem de operare, exceptie facand cel iOS, unde deocamdata asa ceva nu este disponibil. Extrem de important pentru a folosi aceasta functie este obligatia ca noi sa avem mai multe dispozitive interconectate la acelasi cont folosit pentru Google Chrome in telefon, altfel sincronizarea tab-urilor nu e posibila, deoarece se face prin serverele companiei americane.

Allows users to push tabs from Android devices to other synced devices, in order to easily transition those tabs to the new device – Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android.

Google Chrome. In momentul in care dorim sa trimitem un tab, dupa alegerea dispozitivului pe care trebuie sa ajunga aceasta, este afisata o notificare standard, care la accesarea deschide respectivul tab in browserul pe care-l avem instalat in telefoane, sau PC. Sincronizarea se face automat, notificarea fiind trimisa instant de catre Google Chrome pe dispozitivele pe care dorim sa avem respectivul tab, asa ca totul este facut extrem de rapid, asa cum este normal.

Google Chrome. Functia este disponibila in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoanele Android, astfel ca o puteti folosi in momentul de fata fara probleme.

2 COMENTARII

  1. Am ultima versiune si nu exista asa ceva.
    Oricum se poate deschide un tab care este deschis pe Pc si invers daca la mobil dai ‘recent tabs’ sau la Pc dai la History.
    E un fel de Handoff de la Apple.

  2. Am ultima versiune si nu exista asa ceva.
    Oricum se poate deschide un tab care este deschis pe Pc si invers daca la mobil dai ‘recent tabs’ sau la Pc dai la History.
    E un fel de Handoff de la Apple.