Huawei. DECIZIE MAJORA Luata de Angela Merkel

Huawei. Angela Merkel a luat o decizie foarte importanta cu privire la compania chinezeasca, si a anuntat motivele din spatele sfidarii pe care o face impotriva SUA.

huawei angela merkel

Huawei. Angela Merkel a vorbit intr-un nou interviu despre situatia companiei chinezesti, totul la doar o saptamana dupa ce autoritatile din Germania au anuntat in mod oficial ca nu vor interzice produsele lor pentru retelele 5G. Angela Merkel a reafirmat astazi faptul ca produsele companiei Huawei nu sunt in momentul de fata interzise la folosire pentru retelele 5G din Germania, sfidand dorintele lui Donald Trump, care vrea sa le interzica la nivel global.

Huawei. Angela Merkel sustine ca nu vrea ca aceste probleme serioase de securitate sa fie discutate in mod public de catre presedinti de state, sau reprezentanti ai agentiilor de informatii din intreaga lume. In aceeasi masura, ea este de parere ca o companie nu ar trebui sa aiba produsele interzise doar pentru ca provine dintr-o anumita tara, iar cam asta a stat pana acum la baza atacului pe care SUA l-a facut impotriva celor de la Huawei timp de aproape un an de zile.

Huawei. DECIZIE MAJORA Luata de Angela Merkel

Huawei. Cancelarul Germaniei a afirmat deasemenea ca membrii guvernului sau nu vor sa interzica vreo companie de la a oferi echipamente de telecomunicatii pentru retelele 5G, ci vrea sa genereze concurenta. Guvernul Germaniei vrea sa stabileasca un set de reguli clare in baza carora Huawei, sau alte companii, isi vor putea oferi produsele pentru viitoarele retele 5G din Germania, iar asta ar putea duce oricum la marginalizarea chinezilor pentru ca nu respecta conditiile.

There are two things I don’t believe in. First, to discuss these very sensitive security questions publicly, and second, to exclude a company simply because it’s from a certain country. The government has said our approach is not to simply exclude one company or one actor, but rather we have requirements of the competitors for this 5G technology.

Huawei. Pana acum Germania a fost singura tara importanta care a spus in mod public faptul ca nu vrea sa interzica produsele chinezilor, si a uimit intreaga lume cu faptul ca nu este de partea SUA. Germania a fost pana acum singura tara importanta care a sustinut ca Huawei ar trebui sa ramana in continuare un furnizor de servicii pentru retelele 5G, iar acest lucru ar urma sa ajute compania si in alte tari care vor sa o interzica de la furnizarea echipamentelor.

Huawei. In ciuda tuturor eforturilor facute de catre SUA pana in prezent pentru a interzice produsele chinezilor, iata ca acestia au norocul de a ramane in continuare in gratiile unor tari.