Huawei P30 PRO. ULUITOR, PRIMELE VIDEO facute cu Noua Camera

Huawei P30 PRO. Primele clipuri video inregistrate cu noua camera a telefonului sunt uluitoare si ne arata ce schimbare uriasa va aduce telefonul pe piata.

Huawei P30 PRO video camera

Huawei P30 PRO. Primele clipuri clipuri video facute cu noua camera quad a telefonului au fost combinate intr-o prezentare publicata in cursul acestei zile pe internet de catre un youtuber care promoveaza noul smartphone al Huawei. Puteti vedea mai jos cum arata aceste clipuri video facute cu Huawei P30 PRO, iar daca totul este adevarat, atunci vorbim despre o calitate uimitor de buna surprinza folosind noua camera pregatita de catre chinezi pentru telefon.

Huawei P30 PRO. Inregistrarile sunt facute in format 4K, iar dupa cum puteti vedea, sunt atat de clare incat par sa fi fost facute folosind cu o camera profesionala, nicidecum cu una a unui telefon mobil. Stim deja ca noua camera quad a Huawei P30 PRO are un nou senzor de imagine principal care are rezolutie de 40 de megapixeli, iar aceste inregistrari par sa arate ca el urmeaza sa ofere calitate exceptionala pentru cei care sunt intr-adevar interesati de inregistrari superbe.

Huawei P30 PRO. ULUITOR, PRIMELE VIDEO facute cu Noua Camera

Huawei P30 PRO. O surpriza cu adevarat uimitoare are la baza noua functie pentru zoom, deoarece aceste clipuri video ne arata ca ea va pastra foarte mult din calitatea imaginilor care sunt facute. Stim deja ca Huawei P30 PRO va avea zoom optic de pana la 7.8X, si o extindere pana la 10X prin software, iar calitatea este uimitoare in comparatie cu cea a unui telefon obisnuit.

Huawei P30 PRO. iPhone XS si Samsung GALAXY S10 sunt limitate la zoom optic de pana la 2X, insa chinezii au reusit sa ofere zoom optic standard de aproape 4 ori mai marie, si zoom hibrid de 5 ori mai mare. Ca sa fiu complet sincer, Huawei P30 PRO se arata a fi un smartphone cu o camera care va “da pe spate” foarte multa lume daca va oferi intr-adevar calitatea pe care o vedem in acest clip video, Huawei pregatindu-se sa ingenuncheze Apple si Samsung.

Huawei P30 PRO. Dupa cum prea bine stiti, conferinta pentru lansarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc in data de 26 martie in Paris.