iPhone 11. Functie REVOLUTIONARA ce NU Exista in Android

iPhone 11. O noua functie revolutionara este pregatita de catre compania Apple pentru lansare, si ar urma sa fie o premiera pentru lumea telefoanelor mobile.

iphone 11 face id vene android

iPhone 11. Pentru urmatorul model de smartphone al companiei Apple este asteptata implementarea unei functii revolutionare care deocamdata nu exista in telefoanele Android, si probabil nici nu va exista chiar atat de curand. Noua functie pentru iPhone 11 are legatura cu Face ID, si vizeaza imbunatatirea securitatii deoarece noi elemente ale fetei sunt scanate pentru a asigura faptul ca utilizatorul care incearca sa faca deblocarea este intr-adevar cel care detine telefonul.

iPhone 11. Conform unui brevet de inventie trimis spre inregistrare de Apple in 2018, Face ID ar fi capabil sa scaneze inclusiv venele de pe fata unui om pentru a putea face identificarea mult mai sigura. Apple a gandit un sistem special care ar face o scanare sub epidermul fetei pentru a putea genera o “harta” venelor de pe fata utilizatorului, iar in baza ei iPhone 11 ar trebui sa aiba un sistem de recunoastere faciala care este mult mai sigur decat in prezent.

iPhone 11. Functie REVOLUTIONARA ce NU Exista in Android

iPhone 11. Camera TrueDepth pentru Face ID ar face scanarea tot folosind senzori laser, si lumina infrarosie, doar ca folosind aceasta tehnologie ar fi capabila sa inregistreze mai multe elemente din fata unui utilizator. Avand in vedere ca a trecut un an de cand acest brevet de inventie a fost depus de catre Apple, e foarte posibil ca iPhone 11 sa aiba aceasta functie implementata, insa ea nu va fi o premiera, pentru ca in 2019 ar putea fi lansat un telefon Android cu ea.

Assessment of subepidermal features during the facial recognition authentication process may be useful in distinguishing between users that have closely related facial features (e.g., siblings or twins). In addition, assessment of subepidermal features may be used to prevent unlocking of the device by an unauthorized user wearing a mask or using another face replication method.

iPhone 11. In momentul de fata nu exista vreun smartphone Android cu un asemenea sistem de scanare a fetei pentru vene, insa LG G8 ThinQ ar trebui sa fie lansat in vara anului 2019 cu ea implementata, cel putin teoretic. Daca acest smartphone Android nu va avea functia implementata, atunci iPhone 11 o va oferi in premiera pentru utilizatori, iar Apple va mai avea ceva cu care se va putea lauda in fata celor carora vrea sa le vanda telefoanele.

iPhone 11. In momentul de fata nu este cunoscuta o posibila data la care noul model de smartphone va fi lansat, insa se estimeaza ca el ar trebui sa ajunga in magazine in februarie.