iPhone 11. Functie REVOLUTIONARA ce NU Exista in Android

iPhone 11. O noua functie revolutionara este pregatita de catre compania Apple pentru lansare, si ar urma sa fie o premiera pentru lumea telefoanelor mobile.

iphone 11 face id vene android

iPhone 11. Pentru urmatorul model de smartphone al companiei Apple este asteptata implementarea unei functii revolutionare care deocamdata nu exista in telefoanele Android, si probabil nici nu va exista chiar atat de curand. Noua functie pentru iPhone 11 are legatura cu Face ID, si vizeaza imbunatatirea securitatii deoarece noi elemente ale fetei sunt scanate pentru a asigura faptul ca utilizatorul care incearca sa faca deblocarea este intr-adevar cel care detine telefonul.

iPhone 11. Conform unui brevet de inventie trimis spre inregistrare de Apple in 2018, Face ID ar fi capabil sa scaneze inclusiv venele de pe fata unui om pentru a putea face identificarea mult mai sigura. Apple a gandit un sistem special care ar face o scanare sub epidermul fetei pentru a putea genera o “harta” venelor de pe fata utilizatorului, iar in baza ei iPhone 11 ar trebui sa aiba un sistem de recunoastere faciala care este mult mai sigur decat in prezent.

iPhone 11. Functie REVOLUTIONARA ce NU Exista in Android

iPhone 11. Camera TrueDepth pentru Face ID ar face scanarea tot folosind senzori laser, si lumina infrarosie, doar ca folosind aceasta tehnologie ar fi capabila sa inregistreze mai multe elemente din fata unui utilizator. Avand in vedere ca a trecut un an de cand acest brevet de inventie a fost depus de catre Apple, e foarte posibil ca iPhone 11 sa aiba aceasta functie implementata, insa ea nu va fi o premiera, pentru ca in 2019 ar putea fi lansat un telefon Android cu ea.

Assessment of subepidermal features during the facial recognition authentication process may be useful in distinguishing between users that have closely related facial features (e.g., siblings or twins). In addition, assessment of subepidermal features may be used to prevent unlocking of the device by an unauthorized user wearing a mask or using another face replication method.

iPhone 11. In momentul de fata nu exista vreun smartphone Android cu un asemenea sistem de scanare a fetei pentru vene, insa LG G8 ThinQ ar trebui sa fie lansat in vara anului 2019 cu ea implementata, cel putin teoretic. Daca acest smartphone Android nu va avea functia implementata, atunci iPhone 11 o va oferi in premiera pentru utilizatori, iar Apple va mai avea ceva cu care se va putea lauda in fata celor carora vrea sa le vanda telefoanele.

iPhone 11. In momentul de fata nu este cunoscuta o posibila data la care noul model de smartphone va fi lansat, insa se estimeaza ca el ar trebui sa ajunga in magazine in februarie.

37 COMENTARII

  1. Puteti seta si face id alternate appearance. Poate va ajuta pe cei care aveti probleme. Eu unul nu am. De mentionat ar mai fi ca face id recunoaste fata daca este rotit ecranul cu maxim 45 grade stanga sau dreapta la o distanta de (aprox) max 60 cm. Deci nu merge daca il ti pe lat sau daca il ti intors cand incearca sa te recunoasca si te vede asa ?

  2. Pai la ce au nevoie de asa ceva? Parca face id-ul oricum era perfect si oferea securitate 99.9999%. Aaa, ca sa mai puna ceva in prezentare, ca altceva oricum nu au. Plus 200$ la pret.
    Stati linistiti, nu veti vedea asa ceva in iphone 11. Oamenii de la Apple fac singuri coada la USPTO. Si cat asteapta, le mai vine o idee si se mai aseaza o data la coada.

  3. minti mult omule,esti defapt fanboy android & samsung , si nu deti iphone x/xs .. face id merge in orice situatie, niciodata nu am patit sa nu mearga ,nici la x nici la xs , orice deblocare se face instant pe intuneric ,pe soare , orice situatie…. asta e o minciuna de a ta…

  4. Revoluție frate……mi-au dat lacrimile când am citit articolul! Asta da…dacă mai bagă și câteva kk moji,vor rupe 20.20 cum spune Veorica!

  5. face id cel mai avansat sistem de deblocare faciala din lume si cel mai sigur nu ca rasul ala de la samsung si mate20 pro ce merg pacalite , samsung se face de ras pastrand amprenta aia , sa pastrezi amprenta in 2019 e o rusine si o bataie de joc ,nu sunt in stare la o asa companie mare sa faca ceva avansat ca apple….

  6. minti mult omule,esti defapt fanboy android & samsung , si nu deti iphone x/xs .. face id merge in orice situatie, niciodata nu am patit sa nu mearga ,nici la x nici la xs , orice deblocare se face instant pe intuneric ,pe soare , orice situatie…. asta e o minciuna de a ta…

  7. Pai la ce au nevoie de asa ceva? Parca face id-ul oricum era perfect si oferea securitate 99.9999%. Aaa, ca sa mai puna ceva in prezentare, ca altceva oricum nu au. Plus 200$ la pret.
    Stati linistiti, nu veti vedea asa ceva in iphone 11. Oamenii de la Apple fac singuri coada la USPTO. Si cat asteapta, le mai vine o idee si se mai aseaza o data la coada.

  8. Citește-I cât climax afișează bretoniștii:
    – “face id cel mai avansat sistem de deblocare faciala din lume si cel mai sigur nu ca rasul ala de la samsung si mate20 pro ce merg păcălit” (sic)
    – “samsung se face de ras pastrand amprenta aia , sa pastrezi amprenta in 2019 e o rusine si o bataie de joc ,nu sunt in stare la o asa companie mare sa faca ceva avansat ca apple”

    Pentru “sfârculeț”, senzorul de amprentă este o rușine în 2019. Lui i se pare mai bine să se holbeze la telefon de câte ori verifică ceva pe iPhone. Așa fanatism doar la Serebehehe și Clafutiu mai vezi.

    Am găsit un clip pe Youtube in care un iFan explică de ce S10 Samsung este o alegere mai bună decât iPhony:
    https://youtu.be/_-lCf7ztBPk

    Clipul are 8 minute, dar arată o gândire logică a unuia care s-a săturat să se mintă singur.
    Vezi ce spune începând cu minutul 6:48: “finger print scree: Genius! Cu iPhone, de câte ori verific ceva pe ecran, trebuie să mă uit la iPhone. Îl pun jos iar verific ceva, iar mă uit la iPhone.. Doh!”

    Vezi ce spune la 1:20: “iPhone este cel mai rapid smartphone pe hârtie are 12.000 puncte dar cum arăți puterea aia? Ce faci cu ea? Are iPhone multi-tasking? Nu… Spui că ai 12.000 puncte și ce faci cu ele…? Nimic!”

    Tipul are perfectă dreptate și nu pot decât să îl apreciez că este mai lucid decât toți iFanii de pe site-ul ăsta,luați împreună.

  9. Sunt fan Apple. Doar iPhone am avut. Nici nu știu sa folosesc Samsung. Dar recunosc , face id de la xs meu , cred ca l făcut un chinez care era in preaviz. Fratele meu îmi poate debloca telefonul cu faceid cu fata lui ?. Și nu. Nu suntem gemeni. But Apple Rullsss.

  10. Prea mare accent se pune pe securitatea telefonului. Avem scanare amprenta, face id, retina, vase sangvine…99% din utilizatori sunt ok si cu un banal cod pin. Daca imi iau un tel de 150€…si il pierd, si nu il gaseste SRI…datele mele sunt in siguranta.

  11. Sunt situatii in care Face iD nu te recunoaste , daca stai sedentar in casa si la birou totul e perfect , daca esti activ si te misti mult o sa vezi ca nu e chiar atat de grozav , cel putin pe langa amprenta care deblocheaza fara greseala din toate pozitiile , pana la urma Face iD scaneaza fata apoi pentru a intra in ecranul principal ma pune sa trag cu degetul pe ecran ,, pai nu mai bine pun degetul pe amprenta cu mult inainte sa ma scaneze deblocarea lui Apple si apoi sa ma puna obligatoriu sa trag cu degetul din josul ecranului in sus sa intru in ecranul principal ??
    Hai ca nu sunt toate roz daca ai Face iD , e bun dar mai e de lucru pentru a bate batranul Touch iD , sa recunoastem ca amprenta a ramas cel mai rapid , intuitiv si natural mod de a debloca un telefon .

  12. Sunt situatii in care Face iD nu te recunoaste , daca stai sedentar in casa si la birou totul e perfect , daca esti activ si te misti mult o sa vezi ca nu e chiar atat de grozav , cel putin pe langa amprenta care deblocheaza fara greseala din toate pozitiile , pana la urma Face iD scaneaza fata apoi pentru a intra in ecranul principal ma pune sa trag cu degetul pe ecran ,, pai nu mai bine pun degetul pe amprenta cu mult inainte sa ma scaneze deblocarea lui Apple si apoi sa ma puna obligatoriu sa trag cu degetul din josul ecranului in sus sa intru in ecranul principal ??
    Hai ca nu sunt toate roz daca ai Face iD , e bun dar mai e de lucru pentru a bate batranul Touch iD , sa recunoastem ca amprenta a ramas cel mai rapid , intuitiv si natural mod de a debloca un telefon .

  13. Prea mare accent se pune pe securitatea telefonului. Avem scanare amprenta, face id, retina, vase sangvine…99% din utilizatori sunt ok si cu un banal cod pin. Daca imi iau un tel de 150€…si il pierd, si nu il gaseste SRI…datele mele sunt in siguranta.

  14. Sunt situatii in care Face iD nu te recunoaste , daca stai sedentar in casa si la birou totul e perfect , daca esti activ si te misti mult o sa vezi ca nu e chiar atat de grozav , cel putin pe langa amprenta care deblocheaza fara greseala din toate pozitiile , pana la urma Face iD scaneaza fata apoi pentru a intra in ecranul principal ma pune sa trag cu degetul pe ecran ,, pai nu mai bine pun degetul pe amprenta cu mult inainte sa ma scaneze deblocarea lui Apple si apoi sa ma puna obligatoriu sa trag cu degetul din josul ecranului in sus sa intru in ecranul principal ??
    Hai ca nu sunt toate roz daca ai Face iD , e bun dar mai e de lucru pentru a bate batranul Touch iD , sa recunoastem ca amprenta a ramas cel mai rapid , intuitiv si natural mod de a debloca un telefon .

  15. pai daca ar elimina swipe up…ce rost au mai avea notificarile?
    jesus, oameni ce vorbesc fara sa aiba si sa foloseasca dispozitivul zilnic

  16. Corect! Și pe deasupra, la orice verificare a notificărilor trebuie să privești iPhone-ul, după care, cum ai spus tu, tragi cu degetul să accesezi ecranul.