Huawei P30 PRO. EXCLUSIV, PRIMUL VIDEO cu o UNITATE REALA

Huawei P30 PRO. Un clip video cu o prima unitate reala a aparut astazi pe internet pentru a ne arata noul design si cat de bine functioneaza telefonul.

Huawei P30 PRO video real

Huawei P30 PRO. La doar cateva ore dupa anuntarea preturilor, primul video cu o unitate reala a aparut pe internet pentru a ne arata de ce Samsung GALAXY S10 va avea probleme foarte mari cu al sau concurent. In clipul video de mai jos puteti vedea un Huawei P30 PRO care are cititorul de amprente testat de catre o persoana, acesta parand sa fie cam la fel de rapid precum cel integrat in telefoanele din seria Mate 20 Pro, lansate in toamna anului 2019.

Huawei P30 PRO. Dupa toate imaginile de presa si conceptele aparute pana cum, iata ca avem in sfarsit si un clip video care ne prezinta cat se poate de clar cum va putea fi folosit noul model de smartphone dupa lansare. Din nou vedem foarte clar faptul ca ecranul Huawei P30 PRO domina fara discutie panoul frontal al telefonului, si arata destul de impresionant in comparatie cu ceea ce am vazut la lte modele lansate pana in prezent de catre chinezi.

Huawei P30 PRO. EXCLUSIV, PRIMUL VIDEO cu o UNITATE REALA

Huawei P30 PRO. S-a anuntat deasemenea in diverse zvonuri faptul ca noul model de telefon va avea deasemenea un ecran curbat spre marginile exterioare ale carcasei, iar ceea ce vedem mai sus confirma fara dubiu asta. De aici este si confirmat faptul ca telefonul din clip este intr-adevar un Huawei P30 PRO, si nu vreun alt model, versiunea simpla urmand a avea un ecran plat, ceea ce e normal, din moment ce va fi mult mai ieftin in magazine.

Huawei P30 PRO. Separat de asta, din pacate deocamdata nu avem confirmate specificatii, sau alte informatii in legatura cu noile modele de telefoane, insa e foarte posibil sa le vedem foarte curand. Daca a aparut acest clip video cu un Huawei P30 PRO real folosit de catre cineva, e de asteptat ca si capturi de ecran cu specificatiile telefonului sa apara in urmatoarele ore, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru a vedea ce va mai fi publicat.

Huawei P30 PRO. Lansarea se apropie foarte rapid, o conferinta fiind programata pentru data de 26 martie de catre chinezi, orasul Paris fiind ales pentru asta.