Apple a APROBAT Productia AirPower in 2019

Apple a aprobat productia AirPower in 2019, compania americana rezolvand in sfarsit problemele din cauza carora a fost intarziata lansarea anul trecut.

apple productie airpower

AirPower este, probabil, cel mai asteptat produs al companiei Apple, pentru ca a fost anuntat in 2017, si inca se lasa asteptat, in ciuda tuturor confirmarilor privind lansarea. Ei bine, se pare ca Apple a aprobat la inceputul anului 2019 productia primului sau pad de incarcare wireless, rezolvand problemele care au generat initial amanarea lansarii sale.

Diverse zvonuri aparute din 2017 si pana acum au spus ca AirPower nu putea functiona asa cum a promis compania Apple fara a se supraincalzi in timpul utilizarii. Se pare ca aceasta problema a fost rezolvata de catre inginerii celor din Cupertino, iar AirPower ar trebui sa fie deja in productie in vederea unei lansari care ar putea avea loc foarte curand.

AirPower nu are pana acum anuntate nici specificatii, nici vreun posibil pret, absolut nimic, insa chiar si asa, toata lumea il asteapta cu foarte multa nerabdare. Unii se asteapta ca AirPower sa fie lansat chiar zilele acestea de catre compania Apple, altii sunt ceva mai rezervati, insa indiferent cand va aparea produsul in magazine, e destul de clar ca lansarea se apropie.

The company earlier this year approved production of a wireless-charging pad called AirPower, according to people familiar with the matter. It had announced the product in late 2017. AirPower, which would allow users to charge the new AirPods and an iPhone simultaneously, has been delayed by product-development challenges, the people said. Apple typically announces new products within months of beginning production. An Apple spokeswoman declined to comment on AirPower.