Fuchsia. INLOCUITORUL Android si un ANUNT URIAS

Fuchsia. Inlocuitorul Android, dezvoltat de catre compania Google, are astazi parte de un anunt urias care confirma o schimbare foarte importanta pentru telefoane, tablete, si calculatoare.

Fuchsia node js

Fuchsia. Inlocuitorul Android este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar un anunt foarte important vine sa ne arate cam cum se desfasoara lucrurile si ce noutate importanta va fi oferita pentru utilizatori. Unul dintre inginerii Google care coordoneaza una dintre echipele ce lucreaza la dezvoltarea Fuchsia a dezvaluit pe o retea de socializare ca angajeaza ingineri care sa aduca Node.js in viitorul sistem de operare ce va fi lansat de catre americani.

Fuchsia. Integrarea Node.js in viitorul sistem de operare le va oferi dezvoltatorilor si mai multa flexibilitate in ceea ce priveste oferirea de functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar aceasta este o veste excelenta pentru toata lumea. Node.js are la baza motorul JavaScript V8 al celor de la Google, unele dintre aplicatiile populare lansate de catre companie pentru diverse sisteme de operare, exceptand cele mobile, avandu-l implementat, iar acum se pare ca va ajunge inclusiv in Fuchsia.

Fuchsia. INLOCUITORUL Android si un ANUNT URIAS

Fuchsia. Deocamdata Node.js nu este compatibil cu aplicatiile pentru sistemul de operare Android al celor de la Google, insa va fi, si confirma intentia companiei de a oferi aplicatii care sunt universale. Mai exact, Fuchsia ar urma sa aiba aplicatii care vor putea fi folosite atat pe telefoane, cat si pe tableta, sau calculatoare, ceva similar cu proiectul Marzipan al companiei Apple de a oferi aplicatii universale pentru iOS si macOS, el fiind anuntat chiar in vara anului trecut.

Fuchsia. Este destul de logic sa vedem asa ceva si de la Google din moment ce Apple merge in aceasta directie, una perfect normala si naturala, Microsoft esuand totusi sa faca tranzitia spre acest concept acum cativa ani. Apple si Google vor avea cu siguranta mai mult succes cu Fuchsia si iOS, iar asta pentru ca au doua dintre cele mai populare sisteme de operare pentru terminale mobile, cu miliarde de utilizatori in lumea intreaga, si interes urias vis-a-vis de ele.

Fuchsia. Deocamdata nus e stie cam cand ar urma sa fie lansat acest sistem de operare nou al companiei Google, insa cel mai probabil nu vom avea foarte mult de asteptat pana la aparitia sa.

6 COMENTARII

  1. Sărăcuțul de tine, nici măcar un singur cuvânt scurt nu poți reține ??‍♂
    Se numește FUCHSIA, nu Fucksia și este numele unei flori care la rândul ei a dat numele culorii florii: Fuchsia.

    Probabil Google a ales numele ăsta pentru că este combinația dintre albastru + roșu și are coduri perfecte de culoare: #FFOOFF, sRGB(255, 0, 255) și HSV(300, 100, 100).
    Probabil există vreo explicație.