Fuchsia. Anunt URIAS al Google pentru INLOCUITORUL Android

Fuchsia. Noul sistem de operare al companiei Google are parte de un anunt foarte important pe masura ce se apropie de lansare, iata ce au pregatit americanii.

Fuchsia amd

Fuchsia. Noul sistem de operare este in plin proces de dezvoltare la compania Google in momentul de fata, iar dupa cum prea bine stiti deja, vorbim despre inlocuitorul Android pentru viitoarele telefoane, tablete, dar si calculatoare. Fuchsia este viitorul terminalelor mobile care in momentul de fata ruleaza Android, iar cei de la Google au facut astazi un anunt si mai important care vizeaza calculatoarele Chromebook, pe ele urmand a fi deasemenea instalat sistemul de operare.

Fuchsia. Conform celor de la Google, Chromebook-urile care au procesore AMD vor putea deasemenea sa ruleze acest sistem de operare, iar anuntul este unul extrem de important pentru viitorul platformei. Informatia privind implementarea suportului pentru procesoarele AMD din Chromebook-uri in Fuchsia vine multumita analizarii codului sursa al sistemului de operare, inginerii celor de la Google reusind sa faca in asa fel incat aceste procesoare sa poata rula sistemul.

Fuchsia. Anunt URIAS al Google pentru INLOCUITORUL Android

Fuchsia. Google a gandit initial totul pentru a rula doar pe procesoarele ARM, adica exact acelea care sunt folosite pentru telefoane si tablete, insa iata ca planurile s-au schimbat, iar acum suportul este extins. Nu se stie daca si procesoarele Intel vor putea rula Fuchsia in viitor, insa cei de la Google par destui de dornici sa arate ca nu-si limiteaza noutatile doar le terminale mobile, ci vor sa le ofere inclusiv pentru laptop-urile utilizatorilor din intreaga lume.

According to a new code change, the next devices to get the Fuchsia “tap” will be the newly released Chromebooks built with AMD processors, like the HP Chromebook 14 and Acer Chromebook 315. The code change, posted this week to Chromium’s Gerrit source code management, takes the first step toward AMD-based Chromebooks being able to boot Fuchsia.

Fuchsia. Google lucreaza de cativa ani de zile la inlocuitorul Android, si va mai trece destul de mult timp pana cand o versiune stabila va putea fi oferita pentru terminale mobile, sau laptop-uri. Din pacate nu se stie deocamdata care sunt planurile americanilor cu privire la momentul lansarii Fuchsia, insa este destul de clar faptul ca sistemul de operare va fi lansat public in viitorul nu foarte indepartat, si e foarte posibil sa aiba parte de o mare prezentare.