Camera Huawei P30 Pro Prezentata intr-un Prim Teaser

Camera Huawei P30 Pro are prezentate intr-un prim teaser video cateva dintre functiile importante pe care le va oferi pentru clienti pentru poze si clipuri video.

Camera Huawei P30 Pro teaser

Huawei P30 Pro are camera prezentata intr-un teaser foarte interesanta care ne arata unele dintre noutatile pe care cei 4 senzori de imagine ii vor aduce pentru clientii care decid sa cumpere produsele. Cei de la Huawei s-au gandit sa prezinte pentru Huawei P30 Pro atat capacitatea telefonului de a face clipuri video si poze folosind noul zoom hibrid de pana la 10X, dar si functia dual-view, care poate inregistra clipuri video cu doua camere diferite.

Camera Huawei P30 Pro va fi compusa dintr-un senzor principal de imagine de 40 de megapixeli, unul wide-angle de 20 de megapixeli, si unul telephoto de 8 megapixeli, acesta din urma avand zoom optic de pana la 7.8X, si zoom software de pana la 10X. Un al patrulea senzor de imagine este implementat anul acesta pentru camera Huawei P30 Pro, el fiind unul pentru adancime, permitand inregistrarea de poze mai bune cu efect bokeh.

Camera Huawei P30 Pro Prezentata intr-un Prim Teaser

Huawei P30 Pro are demonstrate cateva dintre calitatile sale in clipul video de mai sus pentru a ne arata cat de grozave vor fi pozele si clipurile video pe care le vom putea face cu ajutorul sau. Ceea ce aduce noua camera a Huawei P30 Pro pentru industria telefoanelor este o premiera, iar asta pentru ca pana acum niciun alt model de smartphone nu a mai oferit zoom hibrid de pana la 10X, seria anterioara a chinezilor oferind zoom hibrid de pana la 5X.

Huawei P30 Pro va avea deasemenea un ecran cu diagonala de 6.5 inch, un chip Kirin 980, minim 8 GB de memorie RAM, o baterie cu capacitate de 4200 de mAh, si aceasta grozava camera quad. Pretul Huawei P30 Pro va incepe de la 1000 de euro pentru versiunea cu specificatiile cele mai “mici”, si poate ajunge pana la 1300 de euro pentru versiunile care vor avea 12 GB RAM, sa 512 GB spatiu de stocare, deci telefoanele nu vor fi foarte ieftine.

Huawei P30 Pro va fi prezentat in cadrul unei conferinte care va avea loc in data de 26 martie in Paris, asa ca va fi interesant de vazut cate dintre noutatile anuntate se vor adeveri.