Huawei P30 PRO. Functia EXCLUSIVA ce NU EXISTA in S10, iPhone XS

Huawei P30 PRO. O noua functie exclusiva pentru telefon a fost confirmata in mod oficial, ea neexistand in Samsung GALAXY S10, sau iPhone XS deocamdata.

Huawei P30 PRO functie

Huawei P30 PRO. O noua functie exclusiva a fost confirmata pentru viitorul smartphone al companiei Huawei, si desigur ca ea nu exista in telefoanele iPhone XS, sau Samsung GALAXY S10, asa cum probabil va imaginati deja. Huawei P30 PRO a fost dezvaluit in mod oficial si in totalitate ieri pe website-urile Huawei din diverse tari de pe glob, secretele telefoanelor fiind aproape inexistente in momentul de fata, ceea ce este o veste foarte buna pentru noi.

Huawei P30 PRO. In primul rand avem confirmata camera quad pe care o va avea telefonul, aceasta fiind dotata cu un senzor principal de imagine de 40 de megapixeli, care are denumirea “SuperSpectrum Sensor”. Separat de acest senzor va exista unul monocrom, probabil de 20 de megapixeli, si unul wide-angle, a carui rezolutie nu e cunoscuta, plus un senzor telephoto cu zoom hibdid de 10X, adica Huawei P30 PRO va avea zoom optic de 7.8x, crescut la 10X prin software.

Huawei P30 PRO. Functia EXCLUSIVA ce NU EXISTA in S10, iPhone XS

Huawei P30 PRO functie dual-view

Huawei P30 PRO. Pentru aceasta noua camera quad, telefonul va avea si o functie exclusiva care nu exista in iPhone XS, Samsung GALAXY S10, sau alte telefoane, ea avand legatura cu inregistrarea video. Conform website-urilor celor de la Huawei, noul Huawei P30 PRO va avea o noua functie numita “dual-view”, aceasta inregistrand feed-uri video simultan din doi dintre senzorii de imagine, asa cum puteti vedea in imaginea oficiala de mai sus.

Two rear cameras work at the same time allowing you to watch the overall view of the game and zoom into the players’ exciting actions. Enjoy the moment with different perspectives with HUAWEI Dual-View Video.

Huawei P30 PRO. Practic, telefonul va putea inregistra clipuri video din 2 perspective folosind doi dintre senzorii de imagine, cel principal, si cel telephoto, pentru a surprinde mai bine ceea ce se afla la distanta. Aceasta functie exclusiva pentru Huawei P30 PRO nu va fi disponbiila chiar din momentul in care telefonul va fi lansat pe piata, probabil pentru ca functia nu este dezvoltata suficient de bine deocamdata, insa ea ar putea fi extrem de interesanta pentru utilizatori.

Huawei P30 PRO. Conferinta pentru lansarea noilor modele de telefoane va avea loc in data de 26 martie in Paris, iar atunci vom afla noutatile cele mai importante cu privire la el.