Huawei P30 PRO. OFICIAL, TOATE Functiile NOI ale Camerei

Huawei P30 PRO. Toate functiile noi si importante ale camerei telefonului au fost dezvaluite in mod oficial chiar de catre Huawei pentru toti fanii.

Huawei P30 PRO noutati camera

Huawei P30 PRO. Toate functiile noi ale camerei telefonului au fost dezvaluite in mod oficial de catre compania chinezeasca direct pe website-ul sau in cursul zilei de ieri, ceva ce nimeni nu se atepta sa vada in acest moment. Doar 4 zile ne despart de momentul in care seria de telefoane va fi dezvaluita in mod oficial, dar camera quad a aHuawei P30 PRO a fost deja prezentata in totalitate, astfel ca nu mai exista secrete care sa nu fi fost dezvaluite in legatura cu ea.

Huawei P30 PRO. Prima functie importanta pentru camera are la baza imbunatatirea radicala a pozelor care sunt facute in conditii de luminozitate scazuta, telefonul urmand a avea un ISO “super ridicat” pentru a face pozele cat mai luminoase. Aceasta noua functionalitate pentru camera quad din Huawei P30 PRO va fi disponibila atat pentru poze, cat si pentru clipuri video, astfel ca vom avea parte de poze si clipuri mult mai bine iluminate chiar si noaptea.

Huawei P30 PRO. OFICIAL, TOATE Functiile NOI ale Camerei

Huawei P30 PRO noutati camera 1

Huawei P30 PRO. Desigur ca vorbim din nou despre functia dual-view, care permite inregistrarea de clipuri video cu imagini preluate din camera principala si cea telephoto, ceva ce acum nu ofera vreun telefon. Desigur ca si functia de zoom hibrid de pana la 10X este promovata pentru camera Huawei P30 PRO, aceasta oferind zoom optic de pana la 7.8X, iar prin software acesta este crescut la 10X pentru a aduce foarte aproape de ochii nostri obiecte aflate la mare distanta.

Huawei P30 PRO noutati camera 2

Huawei P30 PRO. Imbunatatiri radicale pentru naturaletea culorilor din pozele si clipurile video facute cu telefonul sunt deasemenea anuntate de catre compania Huawie, impreuna cu senzorul de adancime care e adus in premiera. Acestea sunt cele 6 functii majore prezentate pana acum pe website-ul Huawei in legatura cu Huawei P30 PRO, insa cel mai probabil vor exista si alte noutati foarte importante cu care se va lauda compania in coferinta de martea viitoare.

Huawei P30 PRO. Doar 3 zile ne despart de conferinta de lansare pentru noile modele de telefoane ale companiei Huawei, versiunea standard urmand a costa 750 de euro, in timp ce versiunea Pro va costa 1000 de euro.