WhatsApp. Alta Functie NOUA pentru iOS, Android

WhatsApp. O alta functie importanta pentru aplicatia iOS si Android a fost dezvaluita, iata ce schimbare vrea sa faca Facebook pentru utilizatorii sai.

WhatsApp retrimitere

WhatsApp. Functiile noi continua sa apara in cadrul aplicatiei detinuta de catre compania Facebook, aceasta fiind abia descoperita, iar asta pentru ca nu a fost oferita pana acum vreo informatie cu privire la oferirea sa. Mai exact, acum cateva luni cei de la WhatsApp au implementat o functie noua care le spunea utilizatorilor cand un mesaj primit de la o alta persoana fusese retrimis de fapt, si nu scris de catre acea persoana, iar acum functia este modificata iar.

WhatsApp. In imaginea de mai jos puteti vedea ca mesajele care au fost retrimise, forwarded, de mai multe ori de catre diverse persoane, au parte de un marcaj special, pentru a sti ca mesajul a mai fost distribuit si de catre altii. Marcajul “Frequently Forwarded” va fi afisat pentru mesajele care au fost retrimise de mai multe ori in cadrul platformei WhatsApp, el fiind aplicat unui mesaj daca a fost retrimis de minim 5 ori catre alte persoane din retea.

WhatsApp. Alta Functie NOUA pentru iOS, Android

WhatsApp retrimitere mesaje

WhatsApp. Separat de aceasta noutate, aplicatia urmeaza sa ne arate deasemenea si numarul efectiv de retrimiteri al unui mesaj intre diverse persoane, astfel ca vom afla la cati oameni a ajuns. Puteti vedea mai sus cum arata aceasta functionalitate, ea fiind gandita, desigur, pentru a mai restrange distributia de stiri false in randul utilizatorilor WhatsApp, o problema pe care compania incearca din rasputeri sa o rezolve, dar cu greu reuseste.

WhatsApp. Functia este implementata in momentul de fata in versiunea beta a aplicatiei pentru Android, insa acesta este doar inceputul, deoarece ea va ajunge inclusiv pe telefoanele iPhone ale Apple. Cei de la WhatsApp sunt obligati sa introduca noi metode de a lupta impotriva stirilor false, pentru a nu risca sa aiba platforma interzisa in anumite tari, astfel ca se gandesc la tot felul de “artificii” de acest gen pentru a implementa mai multe moduri de informare pentru oameni.

WhatsApp. Cand va ajunge aceasta functie in versiunea publica a aplicatiei nu se stie deocamdata, asa ca ramane de vazut cand o vom primi.