Windows 10. Microsoft LANSEAZA un Nou Serviciu Important

Windows 10. Microsoft a anuntat lansarea unui nou serviciu important pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce poate fi folosit incepand de astazi.

Windows 10 virtual desktop

Windows 10. Un nou serviciu important a fost lansat in mod public de catre compania Microsoft, americanii oferindu-l in format privat inca de anul trecut, dar acum oricine il poate incerca, daca vrea. Mai exact, incepand de acum oricine poate incerca serviciul Windows Virtual Desktop, care permite folosirea unei masini virtuale cu Windows 10 si Office 365 Pro Plus in platforma Azure pentru a testa serviciile celor de la Microsoft, si nu doar atat.

Windows 10. Acest nou serviciu este gandit in principal pentru companii, care pot folosi platforma pentru a utiliza serviciile companiei Microsoft inainte de a decide sa le cumpere, sau nu, pentru angajatii lor. Partea si mai interesanta din spatele Windows Virtual Desktop este ca utilizatorii pot deschide multiple sesiuni ale Windows 10 intr-o singura masina virtuala, ceea ce simplifica foarte mult lucrul pentru echipe de angajati care au nevoie de cate o instanta proprie.

Windows 10. Microsoft LANSEAZA un Nou Serviciu Important

Windows 10. Printre noile functii pe care le are implementate acest serviciu se numara si unele bazate pe tehnologii ale companiei FSLogix, care a fost cumparata de catre cei de la Microsoft in cursul anului trecut. Cei de la Microsoft nu vor oferi gratuit accest serviciu utilizatorilor Windows 10, insa unii dintre cei care au abonamente 365 pentru companii vor avea parte de acces gratuit la platforma, astfel ca vor putea folosi serviciul fara a plati vreun cost suplimentar.

Windows 10. In momentul de fata Microsoft are disponibil Windows Virtual Desktop in centrele de date US East 2 si US Central Azure, astfel ca doar acolo pot fi testate de catre cei care sunt intr-adevar interesati de ele. Separat de aceste noutati anuntate in cursul zilei de ieri de catre compania Microsoft, pentru Windows 10 urmeaza sa fie lansata in curand inclusiv April 2019 Update, o actualizare foarte importanta, care va aduce functii noi, si schimbari serioase, pentru toti utilizatorii.

Articolul precedentGoogle Chrome. Vei IUBI Aceasta Functie pe Telefoane
Articolul următorSamsung GALAXY S10. Metoda INEDITA de a Promova Telefoanele
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.