Samsung GALAXY S10. Metoda INEDITA de a Promova Telefoanele

Samsung GALAXY S10. O metoda inedita de a promova telefoanele a este folosita in momentul de fata de catre Samsung, iata cum s-a gandit sa le scoata in evidenta.

Samsung GALAXY S10 promovare

Samsung GALAXY S10. Noul model de telefon lansat de catre compania Samsung are parte de un succes neasteptat de mare in multe tari de pe glob, iar coreenii au inceput sa le si promoveze prin metode inovatoare. Mai exact, mai jos aveti un panou publicitar montat intr-o zona a orasului Sydney din Australia, el permitandu-le oricaror oameni sa-si incarce wireless telefoanele, asa cum o poate face si Samsung GALAXY S10 pentru alte tipuri de dispozitive.

Samsung GALAXY S10. Pentru acest telefon a fost implementat un sistem de incarcare bilaterala, adica energia din bateria sa poate fi folosita pentru a incarca wireless alte telefoane mobile, casti, sau orice mai vreti voi. Cei de la Samsung s-au gandit ca un mod interesant de a promova aceasta functie ar fi printr-un panou publicitar cu un Samsung GALAXY S10 care incarca wireless orice fel de dispozitiv capabil sa primeasca energie perin aceasta tehnologie.

Samsung GALAXY S10. Metoda INEDITA de a Promova Telefoanele

Samsung GALAXY S10 promovare incarcare wireless PowerShare

Samsung GALAXY S10. Functia PowerShare este astfel adusa in lumea reala pentru toti cei interesati sa-si incarce telefoanele, doar ca nu sunt folosite unitati ale acestei serii de telefoane, si pad-uri de incarcare wireless montate in panouri publicitare ce promoveaza telefoanele. Stim cu totii ca autonomia bateriei este cea mai mare problema a telefoanelor, iar incarcarea bilaterala oferita in Samsung GALAXY S10 a fost lansata initial in Huawei MATE 20 Pro, si va ajunge in iPhone 11.

Samsung GALAXY S10. Coreenii nu au “inventat roata” cu aceasta functie, ci doar au implementat din timp o functie care va deveni nu doar populara, ci si esentiala pentru telefoanele mobile in urmatorii ani. Huawei a gandit acest lucru inca de anul trecut, telefoanele Samsung GALAXY S10 nu fac altceva decat sa-i ajunga din urma, iar iPhone 11 va continua acest trend, Apple fiind cunoscuta pentru implementarea anumitor functii abia cand crede ea ca sunt utile.

Samsung GALAXY S10. Revenind la reclama, cei de la Samsung si-au facut un obicei din a avea reclame interesante pentru produse, iar aceasta nu dezamageste.