Samsung GALAXY S10. Metoda INEDITA de a Promova Telefoanele

Samsung GALAXY S10. O metoda inedita de a promova telefoanele a este folosita in momentul de fata de catre Samsung, iata cum s-a gandit sa le scoata in evidenta.

Samsung GALAXY S10 promovare

Samsung GALAXY S10. Noul model de telefon lansat de catre compania Samsung are parte de un succes neasteptat de mare in multe tari de pe glob, iar coreenii au inceput sa le si promoveze prin metode inovatoare. Mai exact, mai jos aveti un panou publicitar montat intr-o zona a orasului Sydney din Australia, el permitandu-le oricaror oameni sa-si incarce wireless telefoanele, asa cum o poate face si Samsung GALAXY S10 pentru alte tipuri de dispozitive.

Samsung GALAXY S10. Pentru acest telefon a fost implementat un sistem de incarcare bilaterala, adica energia din bateria sa poate fi folosita pentru a incarca wireless alte telefoane mobile, casti, sau orice mai vreti voi. Cei de la Samsung s-au gandit ca un mod interesant de a promova aceasta functie ar fi printr-un panou publicitar cu un Samsung GALAXY S10 care incarca wireless orice fel de dispozitiv capabil sa primeasca energie perin aceasta tehnologie.

Samsung GALAXY S10. Metoda INEDITA de a Promova Telefoanele

Samsung GALAXY S10 promovare incarcare wireless PowerShare

Samsung GALAXY S10. Functia PowerShare este astfel adusa in lumea reala pentru toti cei interesati sa-si incarce telefoanele, doar ca nu sunt folosite unitati ale acestei serii de telefoane, si pad-uri de incarcare wireless montate in panouri publicitare ce promoveaza telefoanele. Stim cu totii ca autonomia bateriei este cea mai mare problema a telefoanelor, iar incarcarea bilaterala oferita in Samsung GALAXY S10 a fost lansata initial in Huawei MATE 20 Pro, si va ajunge in iPhone 11.

Samsung GALAXY S10. Coreenii nu au “inventat roata” cu aceasta functie, ci doar au implementat din timp o functie care va deveni nu doar populara, ci si esentiala pentru telefoanele mobile in urmatorii ani. Huawei a gandit acest lucru inca de anul trecut, telefoanele Samsung GALAXY S10 nu fac altceva decat sa-i ajunga din urma, iar iPhone 11 va continua acest trend, Apple fiind cunoscuta pentru implementarea anumitor functii abia cand crede ea ca sunt utile.

Samsung GALAXY S10. Revenind la reclama, cei de la Samsung si-au facut un obicei din a avea reclame interesante pentru produse, iar aceasta nu dezamageste.

51 COMENTARII

  1. De unde stii ca iphone va avea această funcție? Daca o va avea va funcționa doar cu airpods si apple watch, totul limitat marca apple

  2. nu ma intereseaza de apple ,ei nu au asa ceva, huawei a avut-o prima data deci samsung a copiat-o…. + amprenta in ecran ,,,cine a adus-o prima data? uiti ca huawei? deci samsung a copiat ambele de la huawei…. nu sunt unici!

  3. nu ma intereseaza de apple ,ei nu au asa ceva, huawei a avut-o prima data deci samsung a copiat-o…. + amprenta in ecran ,,,cine a adus-o prima data? uiti ca huawei? deci samsung a copiat ambele de la huawei…. nu sunt unici!

  4. Pai asa este, ecosistemul Apple, ori esti in el ori nu.
    Doar nu vrei macOS sa comunice cu android cum o face cu iOS, sau iOS cu windows

  5. normal ca da ,oricum cine foloseste asa ceva? incarca intr-un secol alt telefon functia asta sa fim seriosi , stai lipit cu telefonul 5ore sa incarce complet???

  6. Boiiii nu inteleg rostul aceste functii, este pt urgente bai boilllor nu sa incarcati full un tel de la altul. Doamne ce retarziii tii pe pamant.

  7. E vorba ca încarci ceasul si căștile! Ceasul are 10% bateria unui galaxy. Deci ceasul se va încărca imediat. La fel si căștile.

  8. ce urgente? daca ai urgenta “boule” folosesti telefonul aluia, nu stai 5-10min sa ti se incarce 5% tie telefonul, pt ca este O URGENTA
    Deci cine este rretard si bouu?!

  9. ce urgente? daca ai urgenta “boule” folosesti telefonul aluia, nu stai 5-10min sa ti se incarce 5% tie telefonul, pt ca este O URGENTA
    Deci cine este rretard si bouu?!

  10. parca si vad pe prrostul nostru Sixsixsix, ca nu are baterie, are accident, si roaga pe cineva pt ca este O URGENTA sa isi lipeasca telefonul pt incarcare 5% si nu pt a da un telefon la 112
    HAHHAHAHAHAH, asa mor prrostii, pacat ca sunt prea multi

  11. Va avea si iphone. Asa radeau ipocritii si de wireless charging si spuneau ca e inutil, ca oricum iti trebuie cabluri, ca apple nu implementeaza lucruri inutile, ca apple o sa scoata direct charger wireless pe care il tii in priza la New York si iti incarca telefonul din Londra etc
    Iar acum sunt toti disperati dupa airpower-ul ala, inventia secolului. Au uitat de inutilitatea functiei. La fel cum au uitat ipocritii si de cum comentau despre incarcarea rapida care iti distrugea bateria. Acum ca o au si ei, e foarte buna. Bine, asa cum e ea, mai prapadita. Apple’s Retro Wireless Charging 2015. Asta in timp ce saracii isi incarca telefoanele mai rapid pe wireless

    PS: GTR-ul are integrala 🙂

  12. Tu nici nu ai inteles ce a zis omul…dar este normal
    Si nu cred ca intereseaza pe cineva vechitura ta, nu a intrebat nimeni ce masina ai

  13. ce urgente? daca ai urgenta “boule” folosesti telefonul aluia, nu stai 5-10min sa ti se incarce 5% tie telefonul, pt ca este O URGENTA
    Deci cine este rretard si bouu?!

  14. is prafi,parca ei au adus prima data asta…. samsung doar a copiat-o ,cum face deobicei…. ho sa se lanseze p30 pro ca devine istorie s10

  15. Sfârculeț, Apple nici măcar praf nu este pentru că nici nu a reușit să copieze ideea unei funcții pe care să o ofere fanilor creduli (pardon… fideli). Mai ciudat este că Apple își bate joc de ăștia ca tine care la rândul lor o apară.
    Îmi pare rău că strugurii sunt atât de oțetiți pentru tine…

  16. Si apple nu copiaza?? Au pus incarcare wirles la iphone si făceau reclama de parca ei au inventat o ?? zici apple si tragi apa

  17. Discutii inutile. Simplu, ma bine cu, decat fara. Daca am aceasta functie si nu o folosesc, nu ma incomodeaza cu nimic. Daca o am si o folosesc, e un plus.
    Daca ai un telefon foarte scump cu incarcator de 5W in care functia principala este Face ID-ul, este evident ca nu prea e ok sa vezi saracii ca folosesc asa ceva in timp ce tu tocmai ai stat 3 ore legat de priza ca sa iti incarci telefonul.

    Recomand sa cititi pe site comentariile de acum 3-4 ani despre incarcarea rapida si wireless charging ale astora care asteapta acum air power. Aia cu dimensiunile ecranului e oricum istorie. Comedie

  18. Am editat sa poti intelege tu mai bine , sunt si urgentele astea pe categorii , mai nou masinile noi ies din fabrica cu eCall , in cazul unui accident masina suna singura la 112 . Masina mea are sistemul asta ,, Mercedesul tau nu are ?? ???
    Exact , defineste situatia de urgenta , ca urgenta e si cand te taie treaba mare si nu gasesti toaleta .

  19. Și-a atribuit Samsung ceva ce nu le aparține? În ce fel?
    Uiți de faptul că Apple a patentat multi-touch, că a dezvoltat produse cu design Braun, că de fiecare dată prezintă funcții de ca și cum ei le-au inovat, etc.
    Mă rog… La ce să mă aștept de la un mincinos care îl declara pe Serebehehe dus pe lumea cealaltă? Mă mir că mai ai tupeul să apari aici.

  20. E suficient sa poti incarca AppleWatch si AirPods , doar nu te apuci sa incarci telefoane cu 3-4000 mAh , pana la urma accesoriile te omoara toata ziua cu incarcatul .

  21. Urgenta inseamna sa poti face un telefon functional in timp util , degeaba folosesti telefonul aluia daca tu astepti un mail ori trebuie sa primesti un apel/mesaj , vrei sa suni dar numarul il ai salvat in telefonul tau descarcat , doar___ ??? nu te-ai gandit sa te bagi cu picioarele in telefonul omului sa iti bagi tu adresele de mail , conturi , etc ;))

  22. Ai inteles fix ,,, te mai faci si de ,,, ??
    Daa , pentru situatii critice gasesti un telefon pentru 112 .
    Atentie !! Urgenta nu inseamna obligatoriu o problema medicala , accident .

  23. Doamne cat de prrost e ala ?? auzi la el, sa încarci o baterie de 3000mah complet cu functia asta ? cred ca d-aia le da Apple mura-n gura tot, ca sunt prea prrosti sa gandeasca singuri ?

  24. Cine kkt sta sa dea 10% baterie timp de 30 min?
    Asta 1 la mana iar 2, omul a zis urgente!! Nu ma mir ca nu cunosti nici acest termen

  25. Cred ca vorbesti de tine,,e a doua oara cand arati ca nu cunosti termenul de urgenta
    Edit: aha acum ai editat si ai pus situatii de Urgenta/critice ca sa nu te faci de ras
    Macar ai inteles si tu ceva

  26. Am editat sa poti intelege tu mai bine , sunt si urgentele astea pe categorii , mai nou masinile noi ies din fabrica cu eCall , in cazul unui accident masina suna singura la 112 . Masina mea are sistemul asta ,, Mercedesul tau nu are ?? ???
    Exact , defineste situatia de urgenta , ca urgenta e si cand te taie treaba mare si nu gasesti toaleta .

  27. in masina am Qi charging deci CLAR nu am nevoie sa ma ating de telefonul altcuiva ca un pustan…cat timp incarci tu de la copilasi 5% eu incarc 30%

  28. acum mai si minti…lasa masina, eu vorbeam de acel user, tu te duci in cacat …daca ai accident cu masina suna altcineva pt tine…dar eu nu m-am nascut cu fundul doar in masina..
    Cand ai urgenta NU STAI sa te atingi cu telefonul de altcineva..
    Opreste-te din incercarea infantila sa ocolesti adevarul