Google Chrome. Vei IUBI Aceasta Functie pe Telefoane

Google Chrome, Vei iubi sa folosesti aceasta noua functie pe telefoane, compania Google implementand ceva ce utilizatorii cer de ani de zile in browser.

Google Chrome grup tab

Google Chrome. Acum cateva saptamani bune a fost anuntata o noua functie foarte interesanta pentru telefoane mobile, aceasta fiind atunci abia testata de catre inginerii celor de la Google, insa acum o vedem efectiv demonstrata intr-un clip video. Mai jos avet o demonstratie a functiei Google Chrome care permite crearea de grupuri de tab-uri cu website-urile pe care le vizitam ideea in sine fiind extrem de utila pentru a accesa mai usor tot ce avem deschis in fundal.

Google Chrome. In Firefox aceasta functie exista inclusiv si pentru calculatoare, insa cei de la Google s-au gandit abia acum sa o ofere pentru telefoanele Android, pentru iPhone nefiind deocamdata dezvaluit vreun plan pentru a o oferi. Chiar si asa, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, utilizatorii vor putea deschide website-uri noi in grupuri de tab-uri, si astfel vor avea grupate paginile favorite pentru a le citi ult mai usor la nevoie.

Google Chrome. Vei IUBI Aceasta Functie pe Telefoane

Google Chrome. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum arata tab-urile grupate cand dorim sa le accesam, totul fiind gandit pentru a fi foarte usor de folosit, asa cum controla tab-urile in mod obisnuit. In momentul de fata functia aceasta pentru Google Chrome este in plin proces de dezvoltare, astfel ca deocamdata doar optiunea de a deschide noi tab-uri intr-un grup este disponibila, dar desigur ca aceasta functionalitate va fi modificata in viitor.

Google Chrome. Browserul va permite deasemenea de a integra tab-uri in grupuri chiar daca pagina a fost deja deschisa, sau cel putin asa ar trebui sa functioneze totul, altfel ideea in sine e cam inutila. Deocamdata nu se stie cand va fi oferita in mod oficial aceasta functie pentru Google Chrome, asa ca va trebui sa mai avem rabdare pana cand va fi disponibila, deci daca va place, va trebui sa mai asteptati dupa ea in urmatoarele luni de zile.