iPhone 11. Functie GROZAVA FURATA de la Samsung S10, Huawei P30 PRO

iPhone 11. Compania Apple va fura de la Samsung GALAXY S10 si Huawei P30 PRO o noua functie grozava, care este apreciata de catre foarte multi dintre fani.

iPhone 11 incarcare bilaterala

iPhone 11. O noua si foarte importanta functie va fi implementata de catre compania Apple pentru telefoanele sale, ea fiind furata direct de la Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO, asa cum ne-au spus unele zvonuri. Vorbesc despre functia de incarcare bilaterala pe care iPhone 11 a avut-o zvonita pana in prezent pentru implementare de catre compania Apple, iar ea va ajunge fara dubiu in mainile clientilor in momentul in care telefoanele vor fi puse in vanzare.

iPhone 11. Puteti vedea in imaginea de mai jos o prima dovada a faptului ca telefonul va avea implementata aceasta functie de incarcare bilaterala, si desigur ca Apple Watch va putea fi folosit cu ea. Separat de Apple Watch, iPhone 11 ar trebui sa poata incarca inclusiv castile AirPods ale celor de la Apple, sau, in mod teoretic, orice fel de alte dispozitive care au implementate sisteme de incarcare wireless pentru a prelua energie in baterie.

iPhone 11. Functie GROZAVA FURATA de la Samsung S10, Huawei P30 PRO

iPhone 11 incarcare bilaterala apple watch

iPhone 11. Practic, telefoanele Apple vor deveni surse de energie pentru alte produse ale companiei americane, asa cum se intampla in cazul Samsung GALAXY S10, sau Huawei P30 PRO, aceasta fiind o evolutie naturala pentru smartphone-uri. Avand in vedere importanta acestei functii, este foarte posibil ca iPhone 11 sa o aiba implementata exact precum in telefoanele concurente, fara vreo schimbare, care nici macar nu e chiar atat de necesara in acest moment.

iPhone 11. Incarcarea bilaterala este utila doar daca Apple implementeaza si baterii mai mari in telefoanele sale mobile, ceea ce are sanse destul de mici sa se intample, din pacate pentru toata lumea. Samsung GALAXY S10, Huawei P30 PRO au baterii cu capacitate de peste 4000 mAh pentru a oferi incarcare bilaterala, insa iPhone 11 nu va avea o baterie chiar atat de mare, asa ca incarcarea bilaterala ar putea fi mai mult o problema decat altceva.

iPhone 11. Lansarea noului model de telefon va avea loc in cursul lunii septembrie, o data oficiala nefiind deocamdata dezvaluita.

6 COMENTARII

  1. Pana acum pt oile de pe aici, aceasta functie este inutila. Din toamna oile se vor inchina ca ultimii prrosti la aceasta functie si o vor gasii ft utila ?

  2. Titlul spune ca e o functie grozava, dar in incheiere se regreta, mentionandu-se ca va fi mai mult o problema decat altceva.
    Nu sunt critic, doar intreb:
    Tu vrei sau nu functia aceasta in iphone?

  3. În noile iPhone se găsesc componente obținute din Samsunguri și Huaweiuri furate sau cum zici tu că se întâmplă furtul respectiv?