AirPower este Programat pentru LANSARE foarte Curand

airpower lansare programata

AirPower, celebrul pad de incarcare wireless pe care compania Apple l-a anuntat in 2017, dar pe care pana acum nu l-a pus vreodata in vanzare, urmeaza sa fie lansat foarte curand. Conform partenerilor companiei Apple, AirPower urmeaza sa fie lansat in cursul saptamanii viitoare, cel mai probabil dupa conferinta programata pentru data de 25 martie.

AirPower a reaparut pe website-ul Apple zilele trecute, iar in urma acestei readuceri in atentie, Apple a cumparat marca inregistrata pentru viitorul sau produs. Avand in vedere ca doar o saptamana a mai ramas din luna martie, compania Apple nu prea mai are cand sa deschida macar precomenzile pentru AirPower decat saptamana viitoare.

AirPower va fi pus in vanzare in cam toata lumea, cel putin teoretic, insa nu se stie deocamdata si la ce pret, estimarile fiind ca noul produs ar putea costa cam 150 – 200 de dolari.

The sources said that Apple’s AirPower wireless charger for iPhones, Apple Watch and AirPods is set to be officially launched in late March, which will significantly drive up Lite-On’s revenues for the second quarter of 2019.

6 COMENTARII

  1. Pana sa aduca Apple incarcarea wireless in iphone-uri, pt toate oile de pe aici, aceasta era o functie inutila.
    Acum vin toate oile si se inchina ca prrosti la acest incarcator wireless ?