iPhone 11. ARE NEVOIE de Aceasta functie a Huawei P30 PRO

iPhone 11. Noul telefon al companiei Apple are nevoie de aceasta functie exclusiva care este implementata in Huawei P30 Pro de catre chinezii de la Huawei.

iphone 11 camera huawei p30 pro

iPhone 11. Lansarea de anul acesta va veni cu o premiera pe care foarte multi fani ai companiei Apple o asteapta de ceva timp, mai exact implementarea unei camere triple in noul telefon al celor din Cupertino. Camerele triple au fost facute populare de catre seria Huawei P20 Pro, care a implementat una atat de buna, incat nici la un an distanta de lansare nu a aparut vreun alt model de smartphone care sa aiba una mai buna, dar Huawei P30 PRO va rezolva problema, in timp ce iPhone 11 nu.

iPhone 11. Desi compania Apple va implementa in telefonul sau o camera tripla, ceea ce din pacate nu stim daca va ajunge este un senzor telephoto care sa aiba zoom hibrid de pana la 10X. Aceasta urmeaza sa fie o premiera adusa de catre Huawei P30 Pro, dar si o functie exclusiva, compania Apple putand oferi in iPhone 11 tot zoom optic de pana la 2X, la fel ca in modelele actuale, sau Samsung GALAXY S10, ceea ce lasa telefonul in urma celor fabricate de catre chinezi.

iPhone 11. ARE NEVOIE de Aceasta functie a Huawei P30 PRO

iPhone 11. In clipul video de mai sus puteti vedea o prezentare pentru functia dual-view din Huawei P30 PRO, care va permite inregistrarea de clipuri video cu feed din 2 camere, insa si functia de zoom hibrid de pana la 10X. Aceasta a doua functie, de zoom hibrid de pana la 10X, este ceea ce iPhone 11 are nevoie, iar asta pentru ca exista multa lume care vrea sa faca poze bune cu oameni, sau obiecte, aflate la distante mai mari, dar din pacate nu poate.

iPhone 11. N-ar strica nici o camera wide-angle la fel de buna, insa e posibil ca noul model de telefon al companiei Apple sa ofere deja aceasta schimbare, asa ca aici avem de asteptat pana la lansare. In ceea ce priveste zoom-ul hibrid, ar fi grozav daca Apple ar oferi ceva similar in iPhone 11, si sunt sigur ca foarte multi fani s-ar bucura sa vada o asemenea functionalitate, mai ales ca Apple s-a laudat destul de mult cu actualul sistem de zoom.

iPhone 11. Lansarea acestei serii de telefoane urmeaza sa aiba loc in toamna acestui an, cel mai probabil undeva in cursul lunii septembrie.

5 COMENTARII

  1. ” Mi as dorii”… Ce chestie
    E normal sa vrei produse de calitate, dar nu prea le primești când Apple e zgârcita
    Apple are nevoie de multe chestii pt camera, inclusiv un soft gen Pixel

  2. pai noi avem de la 7 plus functia…acum huawei a facut-o mai buna…samsung, mai nimic, doar george 69 isi mai schimba nick’ul in rest totul ramane la fel in lumea lui