Apple News Plus aduce Ziare si Reviste, Alte Noutati

Apple News Plus a fost lansat astazi de catre Apple pentru Apple news, aducand ziare, reviste, si multe alte noutati pentru milioanele de cititori.

Apple News are Ziare si Reviste, Plus alte Noutati

Saptamani intreci de zvonuri ne-au adus astazi anuntul important pentru Apple News, compania Apple lansand in sfarsit acele abonamente pentru ziare si reviste pe care multi le asteptau. Apple News Plus este serviciul nou pe care compania Apple il lanseaza pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a citi ziarele si revistele favorite chiar din aceasta aplicatie.

Apple spune ca are 5 miliarde de articole citite in intreaga lume de catre oameni, si ca Apple News ar fi principala aplicatie pentru citit stiri la nivel globa, cu milioane de cititori. Apple News are editori care aleg zilnic stirile pe care oamenii le vad, utilizatorii avand feed-uri personalizate de stiri, insa desigur ca nu in Romania, ci in alte tari de pe glob.

Apple News Plus aduce Ziare si Reviste, Alte Noutati

Apple News Plus aduce nu mai putin de 300 de ziare si reviste pe care oamenii le pot citi in fiecare zi multumita noutatilor pe care trusturile media din spatele lor le creeaza. Toate aceste ziare si reviste pentruApple News Plus sunt gandite special pentru a fi afisate in cel mai bun format posibil pe iPhone, iPad, iPod Touch, sau Mac, totul fiind gandit pentru o experienta excelenta.

Apple News Plus are deasemenea alese si cele mai bune dintre stirile din ziare si reviste pentru ca noi sa vedem doar continutul de care suntem interesati, de acest lucru ocupandu-se editorii Apple. Pentru Apple News Plus creatorii de continut pot deasemenea sa faca informatiile si interactive, astfel incat cititorii sa aiba parte de o experienta cum nu au mai intalnit.

Apple News Plus are la baza o lista foarte lunga de ziare si reviste din SUA, toate dintre ele in limba engleza, astfel ca daca ati folosit pana acum platforma, veti fi si mai indragostiti de ea in urma acestor schimbari. Apple News Plus aduce pentru utilizatori ziare si reviste care costa 8000 de dolari pe an, la pretul de doar 9.99 dolari pe luna, toate putand fi vazute de oricine din familia noastra prin sistemul Family Sharing.

7 COMENTARII