Xiaomi. ULUITOR, Nou Sistem de Incarcare ULTRA RAPIDA pe Telefoane

Xiaomi. Compania chinezeasca te va lasa cu GURA CASCATA cu noul sau sistem ultra rapid de incarcare pentru telefoane, ce ofera 100W pentru transferul de energie.

Xiaomi incarcare rapida 100w

Xiaomi. Compania chinezeasca, a carei divizii a vandut peste 100 de milioane de telefoane doar in anul 2018, a demonstrat un nou sistem ultra rapid de incarcare pentru telefoane mobile, care te va lasa cu gura cascata. Vorbim despre un sistem de incarcare pentru telefoanele Xiaomi care va fi capabil sa incarce o baterie de 4000 mAh in doar 17 minute, da, ati citit bine, in doar 17 minute.

Xiaomi. Un incarcator de 100W este folosit pentru aceasta tehnologie noua, de aproape 2 ori mai mare, ca si capacitate, decat cel anuntat pentru Huawei MATE X de catre cei de la Huawei, deci vorbim despre ceva nemaiintalnit. OPPO are deasemenea un sistem de incarcare rapida de 50W pentru unele dintre telefoanele sale, insa cei de la Xiaomi vor sa fie cu un pas deasupra tuturor, asa ca au dus tehnologia la 100W, mai mult decat e necesar chiar si pentru laptop-uri.

Xiaomi. ULUITOR, Nou Sistem de Incarcare ULTRA RAPIDA pe Telefoane

Xiaomi. Super Charge Turbo este denumirea sistemului de incarcare care va fi prezentat in mod oficial in cursul zilei de maine, chiar cand Huawei P30 PRO va fi dezvaluit de catre Huawei in cadrul unei conferinte organizata in Paris. Incarcatorul celor de la Xiaomi a putut incarca total o baterie de 4000 mAh, in timp ce incarcatorul rapid al OPPO a reusit sa incarce pana la 65% o baterie de 3700 mAh, diferenta dintre cele doua tehnologii fiind uriasa, asa cum era de asteptat, in baza specificatiilor.

Xiaomi. Nu se stie deocamdata cat de mult sunt afectate bateriile de aceasta incarcare extrem de rapida pentru baterie, insa cel mai probabil ele nu au parte de o viata prea lunga, asa ca trebuie avut si acest lucru in vedere. In ciuda lui, producatorii chinezi au tot impins limitele tehnologiei in ultimii ani, iar Xiaomi poate incarca un telefon cu baterie de 4000 mAh in jumatate din timpul necesar unui iPhone, cu baterie de 3100 mAh, sa se incarce pana la 50%.

Xiaomi. Pentru aceasta inovatie compania trebuie laudata din timp, si cel mai probabil va avea un serios avantaj chiar si in fata competitorilor chinezi.