Apple TV Channels a fost LANSAT de catre Apple

Apple TV Channels a fost lansat de catre compania Apple ca un nou sistem de streaming video la cerere, care ofera noi moduri de a vedea continut multimedia online.

Apple TV Channels

Apple TV Channels a fost anuntat oficial astazi de catre compania Apple pentru utilizatorii din diverse tari de pe glob, cu o interfata imbunatatita pentru aplicatia TV din iDevice-uri. Apple TV Channels este un sistem gandit sa le permita oamenilor sa cumpere doar ceea ce doresc sa vada din cadrul ofertei tuturor creatorilor de continut, ceva ce e foarte interesant.

Apple TV Channels aduce pentru aplicatia TV o interfata destul de similara cu cea pe care o are compania Netflix pentru website-ul sau, din anumite puncte de vedere, dar vine cu alte lucruri interesante. Apple vrea sa le ofere oamenilor posibilitatea de a cumpara doar ceea ce vor, astfel ca Apple TV Channels nu va obliga utilizatorii sai se aboneze la intrege trusturi de presa, ci doar la anumite canele.

Apple TV Channels a fost LANSAT de catre Apple

Apple TV Channels ofera acces si la intregul continut al unui canal, astfel ca toate serialele care sunt difuzate de catre acesta vor putea fi urmarite de catre utilizatori cu doar o apsare de ecran. Apple TV Channels nu a copiat de la Netflix doar interfata, ci si sistemul prin care le sunt recomandate utilizatorilor filmele si serialele care sunt disponibile.

Apple TV Channels are deasemenea implementata si o versiune speciala pentru copii, exact ca Netflix, acolo fiind disponibil doar continut potrivit pentru copii. Apple TV Channels va fi deasemenea disponibil pe televizoarele Samsung, LG, Sony, Vizio, iar cei cu Roku si Fire TV, astfel ca toata lumea va putea vedea continutul pe mai multe tipuri de dispozitive.

Apple TV Channels va fi deasemenea lansat inclusiv in Romania anul acesta, compania Apple dorind sa aduca platforma in peste 100 de tari in 2019, dar deocamdata nu se stie clar cand. Apple TV Channels va fi lansat intr-o noua versiune a aplicatiei TV, care va fi implementata intr-o noua actualizare care va fi lansata in luna mai pentru iDevice/Mac-uri.