Apple Arcade – Apple Lanseaza ABONAMENTE pentru Jocuri din App Store

Apple Arcade a fost anuntat in mod oficial de catre compania Apple, si vorbim despre un serviciu de abonamente pentru jocuri pentru iPhone, iPad, iPod Touch, Mac.

Apple Arcade

Apple a anuntat Apple Arcade, serviciul de abonamente pentru jocuri cunoscut cu porecla “Netflix pentru jocuri”, iar exact precum au spus zvonurile, avem parte de posibilitatea de a plati abonamente pentru a ne juca. Jocurile din App Store pentru iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, Apple TV, sunt disponibile in noul serviciu al celor de la Apple pe baza de abonament, un numar limitat de jocuri fiind integrate.

Apple Arcade este o premiera pentru lumea mobila, deoarece pana acum nimeni nu a oferit posibilitatea de a plati un abonament pentru a juca diverse jocuri care sunt disponibile intr-un magazin de aplicatii. Apple Arcade este o inovatie pentru a le permite si dezvoltatorilor mai mici de jocuri bune sa ajunga in atentia oamenilor, care nu trebuie sa le cumpere jocurile.

Apple Arcade – Apple Lanseaza ABONAMENTE pentru Jocuri din App Store

Apple Arcade va oferi acces la 100 de jocuri exclusive pentru pretul de doar 9.99 dolari, acestea fiind disponibile doar in magazinul de aplicatii al celor de la Apple, nu si altundeva. Apple Arcade va fi disponibil sub forma unei sectiuni speciale din cadrul App Store, unde vor fi listate toate jocurile care sunt oferite in cadrul acestui nou serviciu al americanilor.

Apple Arcade va functiona pe iDevice/Mac-uri indiferent de conexiunea de internet, iar in momentul in care inchidem un joc, acesta va fi salvat in cloud, si vom putea continua de unde am oprit actiunea. Apple Arcade va fi lansat in peste 150 de tari din intreaga lume abia din toamna acestui an, deci cel mai probabil va fi integrat in iOS 13 pentru toti utilizatorii.

Apple Arcade nu are un pret anuntat de catre compania Apple, insa toate zvonurile de pana acum ne-au spus ca urmeaza sa coste 9.99 dolari, deci probabil asta se va intampla. Marea problema este numarul limitat de jocuri al Apple Arcade, adica doar 100 pentru iDevice-uri, asa ca ramane de vazut cat de interesant va fi.