Apple TV Plus aduce Filme si Seriale ORIGINALE Apple

Apple TV Plus a fost anuntat oficial astazi de catre compania Apple, si vorbim despre platforma prin care vor fi distribuite filmele si serialele originale ale companiei.

38

Apple TV Plus

Apple TV Plus este denumirea platformei prin care compania Apple va distribui filmele si serialele originale in care investeste sute de milioane de dolari de aproape un an de zile. Multe vedete de la Hollywood au fost contractate pentru a produce filme si seriale pentru Apple TV Plus in ultimele luni, iar astazi totul a devenit oficial in cadrul conferintei.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Apple TV Plus vine ca o completare pentru Apple TV Channels, platforma care va fi lansata inclusiv in Romania, deci este de asteptat ca si filmele si serialele originale Apple sa ajunga la noi. Apple TV Plus are in spate unii dintre cei mai buni actori, regizori, scriitori, sau producatori de filme si seriale, Apple incercand sa faca cel mai bun continut original posibil.

Apple TV Plus aduce Filme si Seriale ORIGINALE Apple

Apple TV Plus va resuscita o veche revista numita „Amazing Stories”, Steven Spielberg urcand pe scena conferintei de astazi pentru a prezenta viziunea sa cu privire la acest proiect. Jennifer Aniston, Steve Carell si Reese Whiterspoon au urcat deasemenea pe scena pentru a anunta serialul „The Morning Show” in care prezinta viata prezentatorilor emisiunilor difuzate dimineata in SUA.

Jason Momoa, starul Aquaman, a fost deasemenea prezent pe scena pentru a discuta despre serialul „See” care prezinta o lume apocaliptica in care toti locuitorii planetei sunt orbi.

Apple TV Plus va fi lansat deasemenea in toamna, la fel ca Apple TV Channels, iar Apple promite ca separat de filmele si serialele care vor fi disponibile la inceput, altele vor fi adaugate in fiecare luna.