Apple TV Plus aduce Filme si Seriale ORIGINALE Apple

Apple TV Plus a fost anuntat oficial astazi de catre compania Apple, si vorbim despre platforma prin care vor fi distribuite filmele si serialele originale ale companiei.

Apple TV Plus

Apple TV Plus este denumirea platformei prin care compania Apple va distribui filmele si serialele originale in care investeste sute de milioane de dolari de aproape un an de zile. Multe vedete de la Hollywood au fost contractate pentru a produce filme si seriale pentru Apple TV Plus in ultimele luni, iar astazi totul a devenit oficial in cadrul conferintei.

Apple TV Plus vine ca o completare pentru Apple TV Channels, platforma care va fi lansata inclusiv in Romania, deci este de asteptat ca si filmele si serialele originale Apple sa ajunga la noi. Apple TV Plus are in spate unii dintre cei mai buni actori, regizori, scriitori, sau producatori de filme si seriale, Apple incercand sa faca cel mai bun continut original posibil.

Apple TV Plus aduce Filme si Seriale ORIGINALE Apple

Apple TV Plus va resuscita o veche revista numita „Amazing Stories”, Steven Spielberg urcand pe scena conferintei de astazi pentru a prezenta viziunea sa cu privire la acest proiect. Jennifer Aniston, Steve Carell si Reese Whiterspoon au urcat deasemenea pe scena pentru a anunta serialul „The Morning Show” in care prezinta viata prezentatorilor emisiunilor difuzate dimineata in SUA.

Jason Momoa, starul Aquaman, a fost deasemenea prezent pe scena pentru a discuta despre serialul „See” care prezinta o lume apocaliptica in care toti locuitorii planetei sunt orbi.

Apple TV Plus va fi lansat deasemenea in toamna, la fel ca Apple TV Channels, iar Apple promite ca separat de filmele si serialele care vor fi disponibile la inceput, altele vor fi adaugate in fiecare luna.

Articolul precedentApple TV Channels a fost LANSAT de catre Apple
Articolul următoriOS 12.2 a fost LANSAT pe iPhone, iPad, iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.