Apple TV Plus aduce Filme si Seriale ORIGINALE Apple

Apple TV Plus a fost anuntat oficial astazi de catre compania Apple, si vorbim despre platforma prin care vor fi distribuite filmele si serialele originale ale companiei.

Apple TV Plus

Apple TV Plus este denumirea platformei prin care compania Apple va distribui filmele si serialele originale in care investeste sute de milioane de dolari de aproape un an de zile. Multe vedete de la Hollywood au fost contractate pentru a produce filme si seriale pentru Apple TV Plus in ultimele luni, iar astazi totul a devenit oficial in cadrul conferintei.

Apple TV Plus vine ca o completare pentru Apple TV Channels, platforma care va fi lansata inclusiv in Romania, deci este de asteptat ca si filmele si serialele originale Apple sa ajunga la noi. Apple TV Plus are in spate unii dintre cei mai buni actori, regizori, scriitori, sau producatori de filme si seriale, Apple incercand sa faca cel mai bun continut original posibil.

Apple TV Plus aduce Filme si Seriale ORIGINALE Apple

Apple TV Plus va resuscita o veche revista numita “Amazing Stories”, Steven Spielberg urcand pe scena conferintei de astazi pentru a prezenta viziunea sa cu privire la acest proiect. Jennifer Aniston, Steve Carell si Reese Whiterspoon au urcat deasemenea pe scena pentru a anunta serialul “The Morning Show” in care prezinta viata prezentatorilor emisiunilor difuzate dimineata in SUA.

Jason Momoa, starul Aquaman, a fost deasemenea prezent pe scena pentru a discuta despre serialul “See” care prezinta o lume apocaliptica in care toti locuitorii planetei sunt orbi.

Apple TV Plus va fi lansat deasemenea in toamna, la fel ca Apple TV Channels, iar Apple promite ca separat de filmele si serialele care vor fi disponibile la inceput, altele vor fi adaugate in fiecare luna.

38 COMENTARII

  1. Samsung este prezent pe o multitudine de piete din lume, ridica cladiri, produce armament, masini, etc iar oaia supremă se bucura ca a venit Apple cu o platforma noua pt filme ??? hahahahaha
    Se lasa Apple de produse hardware ? li s-a luat sa fie milogi pe la firmele producatoare de hardware.

  2. ?tv+ va rula pe tv-urile Apple…a stai asa ? Apple nu a fost in stare sa produca un tv, asa ca rula pe tv-uri samsung si ale altor producatori care sunt in stare sa producă mai mult de 3 produse???

  3. Ce denumiri seci… Plus ??? Ăia de la Apple nu mai au inspirație. Probabil așteaptă să le sugereze Samsung o nouă denumire că tot de la Samsung au furat și denumirea Plus.

  4. La ce baza de oi solida au ??? e usor sa vii cu asemenea mizerii, iar oile sa se bucure.
    Uita-te la oaia suprema cum pierde timp ca sa explice la fiecare in parte cum sta treaba cu noile servicii Apple ?? hahaha.

  5. Vor fi seriale de 2 lei, cel putin la inceput. Oricum, intreaga cinematografie este in cadere libera, a se vedea si oscarurile din ultimii ani. Mai bine investeau in live streaming sportiv.

  6. Vor fi seriale de 2 lei, cel putin la inceput. Oricum, intreaga cinematografie este in cadere libera, a se vedea si oscarurile din ultimii ani. Mai bine investeau in live streaming sportiv.

  7. sigur și gangsterul Srb Srb de Colentina care are 12 clase și e mare afacerist ne arata noua ce e aia școala nu ? și șmecherie cu al sau iPhone XS Max și apple Airpods 2.

  8. Da ca samsung era în genunchi atunci nu mai era cel mai mare producător de smartphone-uri din lume,și nici unul dintre cei mai marii producătorii de televizoare sunt curios pe ce televizoare va rula acest Apple TV Plus nu cumva pe cele făcute de samsung și restul producătorilor ? ca dacă ar fi sa o luam după tine atunci Apple ar fi în genunchi pentru ca nu e capabila sa producă un TV dar se gândește sa revoluționeze industria de streaming video,cu un serviciu care nu aduce nimic nou unde erau oare cu ideea de Streaming Video prin 2011-2012 când Netflix făcea asta deja.

  9. Da ca samsung era în genunchi atunci nu mai era cel mai mare producător de smartphone-uri din lume,și nici unul dintre cei mai marii producătorii de televizoare sunt curios pe ce televizoare va rula acest Apple TV Plus nu cumva pe cele făcute de samsung și restul producătorilor ? ca dacă ar fi sa o luam după tine atunci Apple ar fi în genunchi pentru ca nu e capabila sa producă un TV dar se gândește sa revoluționeze industria de streaming video,cu un serviciu care nu aduce nimic nou unde erau oare cu ideea de Streaming Video prin 2011-2012 când Netflix făcea asta deja.

  10. Logic la care mai punem ca ce-i de la Apple sau trezit în ceasul al doisprezecelea cu aceasta idee ultra „Revolutionara” de a lansa un serviciu de streaming oare unde erau prin 2011-2012 când Netflix era lansat.

  11. Logic la care mai punem ca ce-i de la Apple sau trezit în ceasul al doisprezecelea cu aceasta idee ultra „Revolutionara” de a lansa un serviciu de streaming oare unde erau prin 2011-2012 când Netflix era lansat.

  12. Am un appletv 4k de 32 cu ultimul update de soft 12.3 nici un semn de aplicatia appletv cel putin in bucuresti romania pe store de romania tre sa schiimbi storeul? sau cum va merge voua