Samsung GALAXY S10. PROBLEME Foarte MARI cu Bateria

Samsung GALAXY S10. Probleme foarte mari au fost descoperite cu bateria telefoanelor mobile, iata cat de mult pierd utilizatorii in folosirea zilnica a produselor.

Samsung GALAXY S10 probleme baterie

Samsung GALAXY S10. Problemele cu autonomia bateriei despre care v-am vorbit acum cateva saptamani, par sa fie in realitate mult mai complicate decat am aflat initial, noi detalii confirmand ceva ce nu-si doreau clientii. Conform unei analize facute pentru unele unitati ale Samsung GALAXY S10, noul chip Exynos 9820 are probleme foarte mari cu consumul de energie, iar asta lasa utilizatorii fara autonomia buna pe care o asteptau de la unitatile cumparate.

Samsung GALAXY S10. Testele facute pe modelele de telefoane care au chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9820 au dezvaluit faptul ca diferenta dintre el este de o ora in autonomia bateriei, in favoarea procesorului Qualcomm. Dupa o analiza facuta pentru modul in care consuma energie procesorul din Samsung GALAXY S10, s-au descoperit doua buguri din cauza caruia telefonul nu poate intra in modul care scade frecventa procesorului ca nu e folosit.

Samsung GALAXY S10. PROBLEME Foarte MARI cu Bateria

Samsung GALAXY S10 probleme baterie autonomie

Samsung GALAXY S10. Primul bug are legatura cu apelurile VoIP, efectuarea unuia declandandu-l, iar chiar dupa ce apelul este oprit, procesorul refuza sa mai revina la cea mai mica frecventa setata, chiar daca telefonul e blocat. Al doilea bug este declansat de catre senzorul de proximitate din Samsung GALAXY S10, rezultatul fiind acelasi, procesorul ramanand activ la o frecventa mult mai mare decat cea pe care ar trebui sa o aiba in momentul in care este blocat de catre utilizator, deci nu este folosit in mod activ.

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea in imaginea de mai sus, ca in loc sa intre in modul “Deep Sleep” cand sunt blocate, telefoanele au procesoarele blocate la o frecventa prea mare, cel putin pana cand sunt repornite. Din pacate nu exista o alta solutie pentru a repara temporar problema decat cea care impune repornirea telefoanelor Samsung GALAXY S10, insa daca se face un apel VoIP, sau daca se declanseaza senzorul de proximitate, problema revine.

Samsung GALAXY S10. Cei de la Samsung inca nu au facut vreo declaratie vis-a-vis de aceasta problema, dar cu siguranta vom afla detalii in urmatoarele zile.